Hold coke with your boobs challenge

Na het succes van de icebucketchallenge is er nu een nieuwe challenge namelijk de ‘hold-coke-with-your-boobs-challenge’.
Deze challenge is in het leven geroepen om zo aandacht te krijgen voor borstkankerpatiënten.
Hierbij is de bedoeling dat vrouwen een blikje of flesje vasthouden tussen hun borsten zonder de handen te gebruiken en hier dan een foto of filmpje van te maken.
Ik heb dan geen borstkanker gehad, maar ik kan me heel goed voorstellen dat dit erg kwetsend is.
Vrouwen die hier aan mee doen, hebben na mijn mening geen inlevingsvermogen en weten niet wat dit met iemand kan doen.
Waarom geen andere challenge, want dit is walgelijk.

2 dagen geleden stond er nog in de krant dat dit een grap was.

Moeten ze toch lekker zelf weten. Ik vind het niet persé kwetsend voor borstkankerpatiënten.

  • Heeft zelf een profiel foto van die challenge -

Anyways, ik vind het niet perse helemaal kwetsend ofzo, wel minder netjes ja.

Het word als kwetsend ervaren omdat vrouwen met borstkanker vaak een borst of beide borsten zijn verloren. Hun kunnen dus op geen mogelijke manier een blikje cola tussen borsten houden. Er is dus eigenlijk helemaal niet goed nagedacht over de challenge, omdat het niet haalbaar is voor degene waar de steun voor bedoeld is. Lijkt mij ook niet leuk om al die vrouwen met hun perfecte volle borsten te zien als je zelf misschien een borst verloren bent. Dus ik snap wel dat het als kwetsend ervaren kan worden. :slight_smile:

Ik kende deze challenge wel maar dacht dat 'ie gewoon voor de lol was. Niet dat er een ‘reden’ achter zat hoewel ik dit ook totaal geen passende challenge vind voor borstkanker patiënten.

Dat dus. :flushed: :flushed:

Daarbij zie ik het kwetsende niet in hoor. Deze challange is niet bedoeld tegen vrouwen die borstkanker hebben/hadden. Daarbij zijn er ook vrouwen die niet meekunnen doen omdat hun cup te klein is. Moeten zij nu ook gekwetst zijn eh?

Ik vind het een belachelijke challenge. Waarom zou je borsten willen zien als je zelf borstkanker hebt. Of geen borsten meer hebt.

Even vanuit iets totaal anders; Ik zie dit een beetje hetzelfde als ´Eat as much as you can in ten minutes challenge´ om mensen te herinneren hoe erg hongersnood is. Het heeft geen enkel nut en mensen die nou daadwerkelijk met hongersnood te maken hebben zouden dat zo ontiegelijk beledigend en wagelijk vinden.

Nou, komt ie: die challenge is zwaar mislukt, en het zijn vooral pornosterren die hiermee begonnen. Het slaat nergens op en slaat volledig zijn doel mis. Ik heb geruchten gehoord dat de challenge fake is en bedacht is door een paar geile gozers, geen idee of het waar is.

Maar oke, flinke onzin die hele challenge. Mag je later lekker aan je baas gaan uitleggen als hij vraagt waarom je met je blote tetten op internet staat.

Volgens mij is het meer de ‘nu heb ik eindelijk een excuus om m’n tetten te showen’ challenge. Onder het mom van ‘tegen borstkanker’ legitiem naaktfoto’s op internet slingeren. Wat een onzin man.

Ik vind het ook nergens op slaan, maar goed.

Waarom zou je in godsnaam je blote borsten op facebook zetten, dat is gewoon vragen om problemen. Die foto krijg je nooit meer van internet af en als ik een baas van een bedrijf was zou ik je echt niet aannemen.
Daarbij is het een domme challenge.

Dit inderdaad! Ook geen idee welke reden je zou kunnen hebben om daar aan mee te doen behalve natuurlijk als je in de blote tetten branche zit.

edit nu ik er eens beter over nagedacht heb, ik had die challenge probleemloos kunnen winnen want er past wel een biervat tussen op dit moment.

Mag ik vragen wrm je zelf een foto van de challenge als profielfoto hebt? Ik denk niet dat die foto je standpunt echt bekrachtigt je spreekt jezelf tegen.

Opzich kan ik het me wel voorstellen dat vrouwen die borst kanker hebben (gehad) dat storend vinden. Mijn moeder heeft borstkanker gehad en heeft een dik litteken op haar borst en zit daarmee al wat betreft bikini shoppen dat ze niet wil dat dr litteken zichtbaar is, oke inmiddels niet meer zo erg als eerst maar toch.
Ik vind het gewoon ongepast. Vrouwen met geweldig mooie borsten doen dat, maar daar kwetsen ze niet alleen sommige vrouwen met borstkanker mee maar misschien ook vrouwen die weinig borsten hebben of wat dan ook.
Ik zie het nut er niet van in, en vind het gewoon iets voor de standaard domme blondjes

Dat dacht ik inderdaad ook al…

Slotje? Ts heeft zelf een foto van de betreffende ‘challenge’ als profielfoto en begint daarna een rant dat het kansloos is. Bovendien is het een hoax gebleken dus dit lijkt mij niet echt discussie waardig.