Hoeveel geld op je spaarrekening?

Hoi! Aangezien de meeste hier toch anoniem zijn, kan het geen kwaad om een inschatting te geven van het gemiddelde spaargeld. Ik vind zelf dat ik best goed spaar maar ben eigenlijk best benieuwd naar mensen van mijn leeftijd of die ook rond dezelfde grens zitten.

Ik ben 22, woon op mezelf en probeer niet lager dan 8.000 te komen, wat ook meestal wel lukt.

Ik ben 18, studentje en heb binnen 1,5 jaar €2000 bij elkaar gespaard

Ik ben (sinds vandaag lol) 22 en heb vorige maand de 10k bereikt. Woon thuis en heb nu 2 jaar gewerkt. Vanaf nu gaat alles weer bergafwaarts, want nieuwe studie :confounded:

Niet citeren

Gefeliciteerd @Crystalfire!
Ik heb genoeg om een jaar werkloos van rond te komen.

Ik ben 20, laatste jaar student van mbo, maar het varieert bij mij tussen de 3500 en 4500. Gezien dure aankopen en soms hoge maandlonen
NC

Ik ben 23, vierdejaars hbo student, 2 banen en ik heb € 3.000. Woon op mezelf.

20 en nu rond de €3000. Werk parttime maar niet echt ruimte om te sparen. Ik woon thuis. Heb wel veel meer gehad maar een autootje aangeschaft een tijdje terug

Ik ben 25, ik heb 26.000 euro op mijn spaarrekening. Ik woon ook nog thuis( :cold_sweat: :cold_sweat: ). Ik werk op dit moment parttime, heb verschillende baantjes. Het geld dat ik gespaard heb is voor wanneer ik het huis uit ga. Ik wil eerst nog het traject met mijn coach afronden en misschien een opleiding beginnen voordat ik de deur uit ga. Ik heb zoveel geld gespaard omdat ik dolgraag in het buitenland zou willen wonen.

NC

Totaal offtopic maar leuk dat je in het buitenland wil wonen Snowblack. Waar zou je naartoe willen?

Ik wil heel graag naar Schotland, ik vind dat zo´n mooi land. :grinning:

Ik ben 18, heb inmiddels 8000,- gespaard… Echt geen idee of ik goed onderweg ben of niet. :cold_sweat: Hoop over ongeveer een half jaar de 10.000,- te hebben. Rijbewijs en een autootje heb ik al. Ik woon nog thuis. Dit gespaarde geld is dus voornamelijk voor wanneer ik het huis uit zal gaan.

Tof! Ben er ooit een dagje geweest maar vond de natuur echt prachtig toen. Ik vraag me altijd af hoe mensen daar een baan vinden (net als in andere landen trouwens waar ze permanent gaan wonen)

Ja daar ben ik ook nog niet helemaal over uit wat het handigst is. :cold_sweat: Ik zit zelf te denken om eerst een paar maanden vrijwilligerswerk te doen en dat te gebruiken als opstapje, aangezien ik begrepen heb dat het makkelijker is om een baan te zoeken als je al in het land waar je heen wilt bent.

How nice! Ik ga deze vakantie een weekje naar Schotland, heb idd gehoord dat het supermooi is daar. Ben erg benieuwd! :flushed:

Leuk, veel plezier! :grinning:

jeetje wat hebben jullie mooie bedragen gespaard zeg.
ik ben nu 26 en heb 950 euro bij elkaar.

voor 3 jaar terug, toen ik nog bij mijn ex was, had ik 6500 euro. Langzaam aan troggelde hij mij geld af, meid mag ik `100 euro lenen, krijg je meteen terug enzovoort.
Hij kreeg toen een baan maar hij had geen auto , deze zou ik voorschieten.
achteraf misschien allemaal erg dom, maar wij waren wel 9 jaar bij elkaar.
Nu moet ik opnieuw sparen en dat gaat langzaam, ik heb een koophuis en verdiend hooguit 1300 per maand.

Best slim plan.
Ik heb de droom om naar Spanje te emigreren maar heb geen flauw idee hoe ik dat moet aanpakken.

Spanje lijkt me ook erg gaaf om heen te emigreren! Heb je al een beetje een idee waar in Spanje je graag zou willen wonen?

Het liefst in het zuiden. Malaga, Granada, Valencia.
Denk dat het belangrijkste dat je nodig hebt een baan is inderdaad en dat is in Spanje nog best lastig te vinden (althans een baan waar je een beetje wat leert).