hoe wratjes weghalen

hoi ik heb een probleempje “wratten” ontzetend irritant ik wil er graag vanaf komen want ik schaam me erg voor wat moet ik doen?! behalve naar de dokter gaan want dat helpt niet bij mij en al die spullen zoals: formule w en wrater zijn erg duur en helpen ook niet echt goed wat moet ik doen?! :anguished:? :anguished:? :anguished:?

Bevriezen of laten ‘weglepelen’ zijn nochtans vrij effectief.

Je bent dus al eens langs geweest bij de dokter voor een behandeling? Het heeft vaak 3 of meer behandelingen nodig, wanneer de wrat diep zit.

hoe bedoel je weg laten lepelen wat hout dat in?

Dan wordt de wrat soort van weggesneden.

oke dus bij de dokter of kan het ook thuis?

Dat kan je best bij een arts laten doen ja, zij hebben daar verstand van. Ik ben niet zeker als dit kan bij een huisarts maar bij een huidarts sowieso. Zo weet je ook meteen dat het juist gebeurd is en zullen ze hoogstwaarschijnlijk niet terugkeren.

Het ligt er natuurlijk ook aan wat voor wratjes het zijn, hiernaar wordt de behandeling aangepast. Ik heb er gehad in mijn nek, deze heb ik simpelweg laten wegknippen.

Welke soort wratten bedoel je? Ik bedoel, bedoel je van die zwarte op je lichaam, of van die onder je voeten bijvoorbeeld. Ik had ook wratten onder mijn voeten (een beetje beschamend om het te vertellen eigenlijk :$). Maar ik heb het weg laten stippen, eerst hielp het niet, maar het gaat ook niet 1-2-3 weg. En na weer een paar keer laten stippen zijn ze verdwenen. Het voelt heel koud aan, voor mij deed het niet zo’n pijn maar beter dan wratten toch? Succes!

mensen zeggen daat urine ook helpt is dat zo?

ja bij mij hielp aanstippen niet dus ik moest wat anders verzinnen

Gewoon naar de huisarts gaan, dat is de snelste en meest effectieve manier.

en helpt duck tape of nagellak ook?

Duct tape? Daar kan je het toch enkel mee afdekken? Daar zal ie heus niet van weggaan. Ik denk dat je huis- tuin- en keukenmiddeltjes niet zo effectief zijn, ga gewoon naar een specialist, ben je er meteen vanaf.

Formule w zalf hielp bij mij echt heel goed.

Hier staan allemaal tips van hoe je ze zelf weg kan halen:

Weet niet of het allemaal werkt, maar die tip van nagellak erop doen staat er wel vaak tussen! Dus misschien werkt die dan wel.

er overheen plassen helpt ook.
heel vies, maar het helpt echt.

Na 1x aanstippen werkt het ook bijna nooit, je moet het meerdere keren laten doen

-

Ik heb er echt al jaaaaren last van eentje. Alles geprobeerd maar hij gaat gewoon niet weg godverdomme.