Hoe vaak uitgaan / hoe oud

Hoihoi, ik ben zelf dus wel benieuwd of jullie all uitgaan en hoe vaak en met welke leeftijd ik zelf ben vijftien en heb zelf af en toe ook wel eens een feestje alleen ben ik wel benieuwd waar jullie dan bijv heen gaan als in clubs,huisfeestjes en hoe oud jullie waren toen jullie begonnen ook zodat ik evt aan mijn ouders ( Die zijn het er niet zo mee eens) kan laten zien dat wat ik doe best heel normaal is
Hopelijk antwoord, Groetjes!!

Ik houd niet van uitgaan, ik vind het veel te druk en niet leuk. Ik ben 22
Mijn vader wilde mij wel graag 's avonds weg hebben. Hij vond het niet leuk dat zijn puberdochter elke avond op de bank zat. Hi begon dat te zeggen toen ik 16 a 17 jaar was

Nooit, vind er niks aan. Een keer geprobeerd toen ik 17 was en vond het vreselijk. Ben nu 21.

Naar clubs enzo ga ik niet. Naar thuisfeesten wel, van vriendinnen. Daar mocht ik altijd al heen. Naar een club zou denk ik wel mogen toen ik 16 werd, maar eigenlijk nooit de behoefte gehad. Het zijn ook niet de jongens die ik leuk vind.

heey, ik ben 17 en ga sinds kort uit. ik werd op dezelfde dag 16 als nederland in lockdown ging en corona dus begon (13 maart) dus ik had eerder geen momenten gehad om uit te kunnen gaan.

ik ben nu 2x geweest, dat komt ook omdat het ten eerste geld kost (bij mij rond de 8/9 euro) en ik heb niet echt vrienden die uit willen.

verder zijn er veel uitgaansmogelijkheden voor 16+ en 18+ dus ik weet niet of er dingen zijn waar je heen kan als 15 jarige :slight_smile: