Hoe te combineren?

Haallooo =)

Ik heb een probleempje. Binnenkort word ik 18 jaar. Hoera :beers:
Anyway, Ik heb hele leuke schoenen gezien, die ik heb besteld maar ik weet niet wat ik er bij aan moet. Op een door de weekse dag zou een spijkerbroek ofzo goed zijn maar nu wil iets speciaals. Ik ben al uren aan het zoeken maar ik kan niks vinden. Hier op girlscene zitten vast ware fashion addicts die mij kunnen helpen? (A) Alles mag en alles kan, dus combineer er maar op los. Je zou me egt enorm helpen.

Dit zijn de schoenen:

http://i40.tinypic.com/2rrbh3n.jpg

Liefs, x

misschien met een witte broek, een wit shirt/hemdje/lange mouwen, (ligt eraan welk weer) en een bruine cardigan, met gouden sieraden???

of zo:
http://www.net-a-porter.com/product/38759
http://www.net-a-porter.com/product/37664
http://www.net-a-porter.com/product/37761
^aan de linkerkant staat zo’n balkje waar je dan verschillende foto’s kan zien, en ook een van een paspop, en daar kun je mooi kijken hoe je het kan combineren…

succes!

wit fladderjurkje tot boven je knie…

Je kan het met een jurkje doen, maar eigenlijk denk ik dat een broek toch leuker is. Misschien inderdaad een witte broek, maar een spijkerbroek hoeft toch ook niet saai en basic te zijn als je een beetje een aparte hebt met iets leuks erboven.

Dat ging ik ook zeggen :slightly_smiling_face:

Dank je dames. Maar mijn probleem is, dat ik geen leuk wit fladder jurkje kan vinden. Ik denk dat ik maar is op zoek ga naar een witte skinny dan. Meer opties zijn altijd welkom, vooral plaatjes (A)

Liefs, x

Nee, geen broek aandoen. Zeker niet als je iets speciaals wilt. Ik zou inderdaad voor een jurkje gaan, misschien met wat bruine/beige tinten, of gebroken wit.

Maar dat is dus het probleem. Ik kan geen leuke jurkjes enzo vinden daarom vraag ik jullie hulp!

Liefs, x

ze zijn echt praaaachtig :astonished: maar geen idee, up voor jou dus

nouu het klinkt misschien saai, maar ik zou ze dragen met een simpele skinny, mooi egaal shirtje en een riem ofzo… zo zijn je mooie hakken het strallende punt! en het is niet zo heel gewaagd naar school ofzo;)

sorry sorry, ik lees weer eens alles over het hoofd. gebeurt me nou ookaltijd op school, maargoed
zoek anders een leuke blouse is ook wel leuk denk

ik vind hakken toch vaak het mooiste met een skinny, maar als je dan iets anders wil dan kun je ook een apart shirt aandoen of een tuniekje. je kunt ook een opvallende riem omdoen ofzo

Misschien een wit/ blauw jurkje ?

en anders een witte broek met een simpel hempje (bijv blauw met wit gestreept ofzo ) en een bruin colbeartje ofzo…

of een lichte spijkerbroek, met een hempje en een bruine cardigan

iig niet met skinnyjeans, zo standaard, ik haat die dingen. mijn mening, voor de rest; een flared broek, harem broek, of jurkje zouden er wel heel mooi bij staan :] mooie schoenen :]

alvast gefeliciteerd!
ze zijn echt leuk!
door de weeks kan het met een licht blauwe jegging tregging ding ( zo’n strakke spijkerbroek) of een gewone natuurlijk. en dan met een wijd wit shirt met blokjes of ander printje.
anders kan het nog met een wit jurkje en zwarte maillot/panty.

http://i39.tinypic.com/4k9u95.jpg

http://i43.tinypic.com/96cmwz.jpg

http://i43.tinypic.com/24lvrm1.jpg

maar dan met maillot of panty

precies :grinning: