Hoe nu verder?

Heee girlsss,

Ik heb een goede vriend waarmee ik een tijd geleden bezig ben geweest we vonden elkaar leuk alleen uiteindelijk is het niks geworden wat we achteraf beide erg jammer vinden. Ik heb daarna een relatie met een andere jongen gehad en hij was met een meisje bezig. Maar nu is mijn relatie al een tijdje over en hij is ook single en nu blijkt dat we elkaar weer/nogsteeds leuk vinden dat weten we ook van elkaar. Maar nu is mijn vraag: hoe nu verder? Moet ik zelf met een voorstel komen om wat aftespreken of moet ik wachten tot hij het initiafief neemt? En heeft iemand dat toevallig ook tips wat we kunnen doen?

Alvast dankjewell voor de tipss
Kusss

wachten en hij niks doet beginnen met praten, maar niet te klef ofso.
rustig aan doen zeg maar haha

Gewoon zelf vragen heyy keertje afspreken teminste als je zelf wilt haha? en als hij nee zegt dan ja dan weet je meteen hoe het zit. Jullie kunnen na de bios gaan, filmpie kijken thuis , gamen ( mijn favoriet) hahah veel succes!

haha hoezo wachten?stel hij is ook te verlegen en jongens willen ook wel eens dat meisjes de first move maken :slightly_smiling_face:

Dankjewell! Dan ga ik zelf het initiatief nemen en vragen of hij keertje wat wilt doen­čĹŹ

Idd zelf initiatief nemen, jongens vinden het ook wel aantrekkelijk als een meisje zelf de stap durft te zetten

Je kunt hem best een keertje appen met de vraag hoe het met hem gaat ofzo. Daarna kun je vragen of het hem leuk lijkt om een keer een drankje te drinken ofzo