Hoe leuke jongen uit mijn hoofd zetten?

Tijdens mijn onvergetelijke en mooie reis naar Australië ben ik een jongen tegen gekomen waar ik - voor het eerst in mijn leven- verder mee ben gegaan als hoi. Ik bespaar jullie een lang verhaal dus maak ik het wat korter.
Hoe ik hem heb ontmoet?
Ik liep langs een reisbureau en toen stond de hij daar -werkte daar- en toen vroeg ie waar ik vandaan kwam en of ik nog dingen wilde doen die ik nog niet gedaan had -was mijn laatste week- en ik wilde nog heel graag een ballonvaart doen, want skydiven is niet zo mijn ding al wil ik dat de volgende x wel doen. En dus zei ik dat en ging ik met hem naar binnen regelde we de boel hij moest nog om mijn achternaam lachen want die kreeg hij niet uitgesproken haha ook toen hij de gegevens via de telefoon moest doorgeven lukte het hem niet zo - ik heet - de Bruijn - met mijn achternaam tja die -uij- is ook lastig haha en toen nodigde hij me uit om 's avonds bij een bekende club in die stad ‘bierpong’ te spelen en zei ik natuurlijk ja, ik was al van plan om uit te gaan. En toen was ik daar en ging ik met hem bierpongen nou ja ik ben echt de grootste faal op aarde en dus ook met dat spelleke had ik al kunnen bedenken haha en tja toen daarna was er gratis champagne voor de ladies dus heeft hij voor mij gehaald en ook voor zichzelf maar dat vond ie niet zo haha was ‘m te zoet tja ’ it’s for girls’ zei ie toen haha nouja dus hele avond beetje staan kletsen en toen ben ik met hem ook naar zijn appartement gegaan en ben ik daar blijven slapen, geen sex gehad wel gezoend enzo maar ik ben niet dat soort meisje die meteen met de eerste best naar bed ga en ben/was nog maagd en had mijn periode dus ja goeie smoes -stiekem was ik beetje bang haha- en toen hebben we ook wat gepraat en oh toen zei ie toch iets moois, ik zei dat ik onzeker was, hij vroeg me waarom ik nog nooit een vriend had gehad -was ie door verbaasd- en toen zei ie -heb het zelfs in mn agenda gezet haha- ‘You don’t need to be insecure because everyone is unique and that’s makes you beautiful’ haha. Helaas moest hij werken de volgende dag maar heb echt zo lekker geslapen in een 1 persoonsbed echt een geweldige eerste ervaring met een ongeloofelijke leuke jongen. De volgende dag ging ik naar mijn eigen appartement en ben al zingend naar huis gegaan omdat ik zo vrolijk was en toen ging ik naar een aboriginal park en naar een botanische tuin - haha dat vond hij ook echt iets voor meiden- echt heerlijke dag gehad en heel de tijd aan hem gedacht -of course- en 's avonds ging ik weer uit, was hij er helaas niet heb ik 2 Italianen ontmoet van iets ouder als mij -zeg maar 40/42- waar ik gezellig mee heb staan praten en toen ben ik rond 2 uur naar huis gegaan omdat ik om 4 uur al opmoest voor de ballonvaart haha ja dat was extreem vroeg k kon beter opblijven maar ja zou zonden zijn van de ballonvaart die echt prachtig was.
Toen 's middags ben ik met een meisje die ik mijn hostel ontmoet had wezen winkelen en ben ik hem weer tegengekomen, die lach op zijn gezicht was echt de schattigste lach die ik ooit gezien had haha zijn vriende/collega’s gingen ook echt meteen allemaal naar binnen zo van laat die maar alleen maar was met dat meisje en toen vroeg hij of ik weer 's avonds kwam en toen zei ik natuurlijk ja en toen gingen dat meisje en ik weer door en zei ik meteen dat hij het was haha ik had wel even gewacht tot ik om de hoek was haha tja stel voor hij zou het zien.
Dus toen 's avonds weer uit en yes hij was er ook met een ander meisje dus ik dacht meteen dat hij bij haar hetzelfde deed als bij mij, meisjes uitnodigen → gentleman spelen → leuke nacht. Maar toen kwam hij gelukkig naar me toe en vroeg ie van hoe gaat het enzo en nja weet niet was op een of andere manier niet zo gezellig vond ikzelf terwijl ik wel probeerde, k zou wel moe zij geweest van dagelijk uitgaan en vroeg opstaan maar ja ik was nog even blij om hem te zien. Alleen toen ging het beetje helemaal mis hij ging met een meisje praten , opzich vind ik dat helemaal geen probleem, maar ik ja toen was ie ineens weg, en stond ik daar met een jongen uit Sydney waar ik uiteindelijk mee gezoend had en ja ik ahd zoiets van k ben singel, hij is ook weg dus leef me uit weet je wel, en dus ja dat deed ik en toen ik met die jongen naar zijn hotel ging kwam ik de hem tegen en naja k liep door en toen ben ik met die jongen uit Sydney wezen slapen maar ben toen toch naar huis gegaan, ten eerste voelde ik me niet zo heel erg op me gemak omdat ik met dé hij in mijn hoofd zat en vond ik niet eerlijk en wilde toch geen sex. Dus ik naar de club terug gelopen maar die was gesloten en toen ging ik maar naar mijn hostel heb ik even met een van mijn vriendinnen uit NL gesproken die was toen online, heb ik mijn hart gelucht ben ik gaan slapen. Ik heb zoveel spijt van mijn actie dat ik zomaar met een andere jongen zoen terwijl ik een andere jonge leuk vind en bij hem had kunnen zijn. Ik had hem toegevoegd op FB, had een foto van zijn nr. die hij op de voucher had geschreven op FB gezet bij ‘zoek’ en vond hem en dus vriendschapsverzoek gestuurd en hij heeft mij na een uurtje ofzo toegevoegd en meteen vroeg ie of ik bij hem een ‘filmpje’ wilde kijken en heb toen natuurlijk ja gezegd en oh wat was ik blij om hem 's avonds -overigens mijn laatste avond en nacht in het prachtige land- weer te zien en hebben we ‘het’ gedaan, k had mijn periode niet meer en het voelde goed en ik zou eerder spijt hebben als ik het niet gedaan had als wel. En die nacht ben ik ook bij hem geweest en voelde me gewoon zo fijn en alles wilde niet weg maar ja dan zou ik mijn vlucht missen dat was ook geen optie, ik grapte nog dat ie mee moest naar NL hij wil heel graag x naar Europa maar helaas had ie nog geen geld.
De volgende ochtend ging ik dus wacht, wat ik trouwens wel raar vond is dat hij niet eens doei zei ofzo, ik weet niet of dat normaal is maar ja voelde me daar wel staan.

En tot de dag van vandaag ongeveer 3 maanden geleden, mis ik hem zo erg elke dag elke seconden denk ik aan hem. Hij had ook een hond een Bull Mastiff en ik loop stage bij een hondenpension en ik heb echt een zwak voor jongens met een hond zoals mastiffs, rotweilers, pitbulls, staffords enzo, elke keer als ik een hond zie denk ik aan hem, gelukkig ben ik nog geen bull mastiff tegen gekomen haha. Maar ook kom ik steeds foto’s van Canada tegen, hier komt hij vandaan, t lijkt wel of alles expres gaat ofzo, want ik geloof dat dingen met een reden gebeuren.
Ik heb ook contact met hem proberen te maken, ik had gezegd dat als hij naar Europa komt en vragen had hij me altijd om advies kon vragen voor frankrijk, nederland, belgie en zwitserland. maar had er eigenlijk nog bij moeten zetten dat ik het leuk vond bij/met hem maar daar was ik dan weer te schijterig voor.
Daarop had hij wel gereageerd en 1 of 2 weken later had ik gevraagd hoe het gaat enzo maar heeft ie niet op gereageerd, wel heeft ie het gezien - niet dat ik er op gelet had maar zag toevallig dat ie zoveel uur geleden online was- .

Dus om verhaal kort te maken, k heb een leuek jongen ontmoet die ik waarschijn zeer zeker nooit meer ga zien en mijn vriendinnen zeggen dat ik hem moet proberen te vergeten maar dat gaat gewoon niet.
Nu vroeg ik me af of iemand nog tips had??

alvast bedankt :love0038:

Ohja, ik zou het kort houden maar dat is dus niet gelukt

zomer liefdes zijn de mooiste en heftigste
aangezien hij ook geen contact maakt met jou…
tis moeilijk maar tenzij hij iniatief neemt zou ik er niet voor gaan
anders natuurlijk wel

Een vriendin van mij zei dat ik elke dag een kwartier minder aan hem moet denken maar dit lukt echt niet en ik ben ook niet zo’n persoon die veel jongens tegen komt in de zin van uitgaan of zo terwijl ik uitgaan echt geweldig vind, maar heb geen vriendinnen die graag uitgaan dus echt nieuwe tegenkomen doe ik niet.

Ik ga met nieuw jaar hem een bericht sturen met gelukkig nieuwjaar en zo, dan zie ik wel of ie reageert of niet lijkt me wel leuk maar heb er een hard hoofd in.

All you need is love!

Hahaha :grinning_face_with_smiling_eyes:
Ik heb er geen ervaring mee… maar kan me voorstellen dat t super lastig is…!!
Ik zou proberen om zo langzamerhand meer naar jongens in je omgeving te kijken en hopen dat t gevoel met de tijd minder wordt…

Elke keer als ik aan Australië denk denk ik ook aan hem.
Ik ben ook bezig om me op andere jongens te storten, in de zin van naar leuke jongens kijken en zo.

Maar echt iedereen heeft een relatie om me heen en ik zit dan ook weer zo van ja.
En heb hem ook op fb en elke x als ik een bericht van hem zie dan ga ik zo erg blozen en word ik helemaal vrolijk :flushed:

Wauw, je verhaal is heel onsamenhangend sorry. Maar dat betekent niet dat ik je niet begrijp. Ik begrijp je heel goed zelfs. Ik heb een halfjaar in Sydney gewoond en daar een ‘vriend’ gehad voor 4 maanden en ik denk er nog iedere dag aan. Dus als je je hart wil uitstorten of wat herkenning wil, mag je me altijd noten. :slightly_smiling_face:

Jaaaaa!!

Hoe bedoel je onsamenhangend? Haha
Hoe kan ik iemand noten want wil graag met jou praten ook over Australië lijkt me zo leuk om met iemand verhalen te delen over het mooiste land op aarde.

Haha zou het kunnen doen maar gaat wel erg ver haha

Ik heb je genote :slightly_smiling_face:

Jeej!!! Gezellig.

Wat vinden jullie eigenlijk, soms heeft hij op fb een leuke status, dan liked hij bijvoorbeeld een artikel met dieren, hij is best een dierenvriend + puntje voor hem haha :flushed: en dan liked hij dat soms of deelt hij het bericht.
Maar dan twijfel ik altijd of ik zou likken of niet, wat vinden jullie? Komt dat niet raar over?

Zolang je niet alles liked wat er van hem voorbij komt kan het best een keertje denk ik. Vraag me alleen af of je er echt iets mee opschiet.

Nee was niet bedoelt om er iets mee op te schieten, en ik wil ook niet alles likken, maar als ie x iets leuks deelt of zo dan wil ik wel een likken, maar dan denk ik van nee das to awkward :flushed:

Zit nog steeds met hem in m’n hoofd Pff hoe dan?!