Hoe leer je een jongen kennen?

Nou, de titel is op zich wel duidelijk, maar ik vertel toch even t verhaal. :slightly_smiling_face:

Nou, ik vind een jongen egt heeel leuk, en we hebben best wel vaak al gewhatsappt sinds de herfstvakantie. Hij zit ook bij mij op school, ik heb een keer hoi gezwgd en hie gaat het, het was heel genant want daaena stond ik met mn mond vol tanden :0 Dus… Afgelopen donderdag kwamen twee vrienden van hem naar me toe en ie zeiden dat mn crush me mooi vindt… En gisteren was t schoolfeest, ik had een beetje het gevoel dat hij me volgde xD Dus bijna aan t einde van t feest zijn een paar vriendinnen naar m toegegaan en ze zeiden dat hij naar me toe moest komen ofzo, en toen zeiden ze zo van, wij laten jullie wel even alleen. Ik stond er alweer met mn mond vol tanden, ik zei zo van eeh… Uuh… Je weet wel xD Daar ben ik toen weggegaan en naar mn vriendinnen toe gegaan, en die zijn later naar m toe gegaan en hebben m verkwring gevraagd… Hij zei nee, want hij kent me nog niet zo goed, maar hij vind me wel super aardig, dus misavhien wordt het ooit wel een ja… Nou, ik wist toen ff niet wat ik daarvan moest vinden, maar ik ben in ieder gebal wel opgelucht… Maar hoe leren we elkaar kennen? Ik bedoel vooral ook hoe ik hem mij laat leren kennen zonder dat ik egoistisch overkom… Help ;-;

Trouwens ik ben nog vergeten te zeggen dat hy weet dat ik hem leuk vindt. :slightly_smiling_face:

wel even met hem praten ofc. desnoods spreek je wat af via whatsapp en dan ga je een film kijken ofzo. dan kan je elkaar rustig beter leren kennen en hoef je niet gelijk veel te praten.

succes

ga wat leuks met afspreken,gezellige met elkaar kletsen misschien delen zelfde interesse.
doe het heel subtiel,je moet je niet aan hem opdringen
alles komt vanzelf wel goed

Good luck :bowing_man:

http://forum.girlscene.nl/forum/liefde-boys/hoe-contact-zoeken-met-die-ene-leuke-jongen-165899.0.html

http://forum.ellegirl.nl/showthread.php?239491-Hoe-kom-je-in-contact-met-een-leuke-jongen-!

http://mens-en-samenleving.infonu.nl/dating/36007-jongens-versieren-de-belangrijkste-tips.html

http://www.trendystyle.net/liefderomantiek/toenadering.html

http://www.foryou.nl/wie-ben-jij/flirttips-voor-vrouwen-hoe-versier-je-een-leuke-man

Slotje?

het lijkt erop dat jij jou ook waarschijnlijk leuk vind, omdat zijn vrienden naar jou toe kwamen om te zeggen dat hij je mooi vind, dus dat betekend dat hij het met zn vrienden over jou had (: verder zou ik gewoon meer met hm gaan praten, ook in real life, en dan een keer vragen of hij zin heeft om samen wat leuks te gaan doen en dan komt het allemaal vanzelf wel :slightly_smiling_face: suc6!

Praten, praten, en nog eens praten :wink: Interesse in hem tonen, en een keer iets afspreken. Desnoods eerst in een groep :slightly_smiling_face:

Gewoon met hem praten, op w’app of gewoon op school,
je kunt ook Truth of dare spelen dan kom je ook nog is leuke dingen over hem te weten en hij ook over jou :wink:

sslotje mag idd wel, even googlen en je vindt genoeg topics