Hoe lang moeten je nagels zijn voor acrylnagels?

Ik wil acrylnagels laten zetten bij een salon maar ik vroeg me af of je nagels daar een bepaalde lengte voor moeten hebben? Want die tips plekken ze denk ik op het randje waar het witte deel begint toch?

Ik heb op dit moment dus geen enkele witte rand aan mn nagels omdat ik ze afscheur (dit doe ik als ik stress heb, zonder dat ik het door heb. Daarom neem ik acrylnagels een tijdje, in de hoop er vanaf te komen.) maar ik wilde eigenlijk morgen gaan. Beter nog even wachten tot ze een beetje zijn gegroeid of maakt het niets uit? Ik wil namelijk een french manicure look en ik wil niet dat het witte gedeelte al halverwege mn nagelbed begint. Dat zie ik soms op foto’s en dat is best lelijk.

Ik neem overigens Solar, mocht dat nog wat uitmaken :’)

Ik heb ze vorig jaar ergens ook gehad, maar je nagels worden toch kort geveild (zonder wit randje), dus ze nog laten groeien heeft geen zin :slightly_smiling_face: Denk dat je 't best gewoon morgen kan gaan :slightly_smiling_face:

Een klein randje is wel handig. Dan hebben ze meer stevigheid en blijft het acryl/gel beter zitten en knal je niet snel de tip eraf.

Mijn moeder, nagelbijter op en top, heeft ook acrylnagels gehad en met bijwerken hebben ze er 8 weken opgezeten.
Er is geen minimum lengte dus.

ze kunnennormaal met lijm een stukje bijplakken op de nagel :slightly_smiling_face:

Ik ben een nagelbijter, en bij mij kunnen ze er ook gewoon op! :slightly_smiling_face:

Het maakt niet uit hoe kort je nagel is, ze kunnen het altijd langer maken met tips of patronen.

Maar meis mijn tip is wel dat je geen Solar neemt, Solar is heeeel erg slecht voor je, het is kanker verwekkend en het vreet je hele nagelbed op, de schade is permanent.

Dankjewel, heb er wat meer onderzoek naar gedaan en je hebt gelijk.
Ik ga dan ook zeker niet meer naar de salon die mij dat aanraadde, heb een meisje gevonden die het thuis doet, zij doet de nagels van een buurvrouw altijd en ik zag eerst niet eens dat ze nep waren. :slightly_smiling_face:

Maakt geen zak uit, als je geen wit randje hebt plakken ze de tip vaak halverwege je nagel. Dan is het wel het mooist om eerst een kleur acryl over je hele nagel te doen, tot dat de tip naar beneden is gegroeid.