Hoe lang duurde het tot jij verkering kreeg?

Hoe lang duurde het tot jij verkering kreeg?
  • Binnen een maand
  • In 2 maanden
  • Single 4 Life
  • 3 maanden
  • over 4 maanden

0 stemmers

Hoelang duurde het tot jij verkering kreeg?

Vanaf het moment dat we begonnen te praten ongeveer 2 maanden.

Bij mij was er niet echt een moment, het was gewoon zo eigenlijk. Maar ik denk dat mijn relatie na zo’n 3/4 maanden echt serieus was, toen begonnen we toekomst plannen samen te maken enzo. Wel had ik al vrij snel zijn familie ontmoet en was ik al ‘de vriendin van’.

Eh, we kenden elkaar zo’n 3 jaar, maar zijn een half jaar voordat 't officieel een relatie was gaan afspreken (maar voor mij was dat heel lang gewoon vriendschappelijk), vanaf 't moment dat ik realiseerde dat ik 'm leuker vond dan “gewoon” een vriend duurde 't nog zo’n 2 /3 maanden.

Half jaar nadat ik mijn ex ontmoet had.

Ik ben eerst 3 jaar beste vrienden geweest en toen bloeide er iets meer, na ongeveer 4 maanden gevoelens kregen we iets :flushed:

We kenden elkaar al bijna een jaar als gewoon vrienden. Opeens waren er langs 2 kanten gevoelens. Is allemaal heel vlot in elkaar over gelopen.

Kende hem al een halfjaar, vanaf het moment dat we gingen daten duurde het toen ook maar een maandje voor het officieel was omdat we elkaar al goed kenden. Normaal gesproken leer je elkaar kennen tijdens het daten maar dat konden wij dus grotendeels overslaan. Het voelde dus ook helemaal niet snel ofzo. Inmiddels bijna een jaar verder :slightly_smiling_face:

Ik was snel zo te lezen lol
Waren een match op tinder, 3 weken later was het aan. Intussen alweer bijna 2 jaar samen :")

Na een maand of twee maand (weet niet meer) daten waren we monogaam en nog een maand later officieel een stel. Kenden elkaar via tinder, haha.

We kenden elkaar al 2/3 jaar, en zijn helemaal in het begin toen we elkaar leerden kennen al bezig geweest. Toen was ik 14 en hij 16 en hadden we allebei nog teveel waarde gehecht aan het single leven, dus zijn een beetje uit elkaar gegroeid. Maar ongeveer 2 jaar geleden raakten we weer aan de praat en is het weer opgebloeid, we zijn toen 3 maanden bezig geweest voordat het echt aan ging.

Na een half jaar.

Precies een week, ken hem via tinder. :metal:
We hebben nu bijna 3,5 jaar.

7 jaar :’)
We kenden elkaar via een datingsite speciaal voor mensen die van metal houden (is inmiddels uit de lucht)
vervolgens allebei andere weg ingegaan en toen kwamen we elkaar 3 jaar geleden weer tegen, sindsdien zijn we samen.
Over 4 maanden gaan we trouwen :slightly_smiling_face:

Ik heb mijn vriend leren kennen via Tinder, eerst daar veel gepraat en toen op Whatsapp verder gegaan. December 2016 heb ik hem leren kennen, en hebben in Februari afgesproken, en toen al snel kregen we een relatie. Nu alweer ruim anderhalfjaar samen. :flushed:

Toen ik net 15 was had ik mijn vriend ontmoet, alleen liep het toen erg stroef omdat hij met wat problemen zat en ik nog vrij jong was. 1,5 jaar geleden kwam ik hem weer tegen op tinder en zijn we weer gaan daten. Na een maand was het eigenlijk al officieel voor ons. Hij is 22 en ik ben 19 nu :smiling_face_with_three_hearts: