Hoe krijg ik mijn blonde haren terug?

Halloo iedereen,

Ik ben natuurlijk (peper en zout) blond. Ik zit al een paar jaar te twijfelen om mijn haar te verfen, maar nooit gedaan omdat ik bang was voor een eventueel lelijk resultaat. Maar een paar maanden geleden heb ik toch mijn haren geverft, donkerbruin/rood. De eerste paar dagen vond ik het super en was ik er helemaal blij mee. Maar na een week was ik het al zat, en wilde ik mijn blonde haartjes terug.
Ik heb een semi-permanente kleurig gebruikt, die er na 28 wasbeurten uit zal zijn. Het is er nu, een paar maanden later, nogsteeds niet uit, en ik begin me “zorgen” te maken. De kleurig heet: Creme Gloss Casting L’Oreal.
Ik was mijn haar nu met Head and Shoulders, omdat ik op internet had gelezen dat het er sneller uitging. De fles is nu op, en ik heb het elke avond 15 minuten laten intrekken onder de douche. En nogsteeds heb ik een soort van licht bruine haar kleuring.

Wat is de beste manier om de kleuring uit mijn haar te krijgen?

Ik kan niet veel met mijn haar doen, want het is heel erg dof en stug van zichzelf. Maar ik heb er nu onderhand bijna alles voor over om deze kleur eruit te krijgen.

Alvast bedankt!
Liefs,

Naar de kapper gaan?

De beste manier om de kleuring uit je haar te krijgen? KAAL!

Ja, daar zit ik aan te denken. Maar ik heb altijd negatieve ervaringen gehad met kappers, :frowning_face:

Hahahahahaha, jaa dat is waar !

Laten ontkleuren en verven bij de kapper, ik zou 't niet zelf doen.
Die 28 wasbeurten dingen gaan er nooit helemaal uit, bij mij iig niet. Ik ben ook van donkerblond naar bijna zwart gegaan een jaar lang en dat heb ik er ook uit laten halen bij de kapper en laten verven.

tsja toch naar de kapper gaan en het daar in ongeveer je eigen kleur laten verven.
ik vertrouw die semi-permanente haarverf nooit, het blijft er altijd nog een beetje in, en jij hebt nu de pech dat je dat met blond haar extra goed kan zien

Dankjullie wel voor de tips
x

Inderdaad naar de kapper gaan, ik had het zelfde!
Waarschijnlijk kan blond verven niet omdat de warmte van de kleur in je haar blijft zitten en het dan oranje kan worden (dit is wat mijn kapper zei tenminste). Ik heb nu highlights zodat het alweer wat lichter is, daarna nog een keer highlights zodat het nog wat blonder wordt. Daarna kun je het wel blond verven in dezelfde kleur als je eigen haar (dan valt uitgroei ook niet op). Zo is zoals ik het nu aan het doen ben, ga binnenkort 2e keer highlights laten doen!

Thank you voor de tip, ik denk dat ik dit ook maar eens ga proberen!