Hoe kan ik hem beter leren kennen?

Hoi allemaal,
Er is een jongen die bij mij in de buurt werkt. Het bedrijfje is van zijn familie, zijn vader en ooms werken er ook. Sinds mijn 10e (nu 8 jaar geleden) ga ik er af en toe heen en heb een oogje gekregen op deze jongen. Ik weet niet hoe ik in contact met hem kan komen en of hij wel hetzelfde voelt voor mij. Zelf durf ik geen stappen te ondernemen, maar ook al zou ik dat wel durfen, zijn vader is er 9 van de 10 keer bij. Super awkward natuurlijk.
Ik heb hem een keer gezien toen ik met mijn vriendin was. Ze bleek hem te kennen en kon mij z’n naam vertellen. Hij is drie jaar ouder dan ik, verder weet ik niet veel over hem. Ik heb geen idee wat ik moet doen en hoop dat jullie me kunnen helpen.

Kusjes

weg

weg

Via socisl media? :slightly_smiling_face:

weg

-weg

Maar even serieus nu, misschien je hem opzoeken op social media? Of als hij alleen is toch maar een keer op hem afstappen? Ik weet dat het moeilijk is, maar als je hem beter wil leren kennen, zul je toch stappen moeten ondernemen.
Succes! :slightly_smiling_face:

Ik kan hem helaas niet vinden op social media, heb heel lang gezocht. :frowning_face:

weg

Begroet hem als je binnenkomt, hij kent je gezicht waarschijnlijk ook wel. Het is niet gek om wat smalltalk aan te gaan en gewoon naar zijn dag te vragen. Als je dit soort dingen regelmatig doet is het wat minder gek om eens te vragen of hij wat wil doen (je kan natuurlijk ook zijn gedrag peilen als je regelmatig met hem praat om te zien of hij ook in jou geïnteresseerd is)

Succes!

weg

Ik zou inderdaad beginnen met gewoon ‘‘hoi’’ zeggen, en misschien heel cliché iets over het weer?

weg

weg

weg

ongepast

weg

weg

weg

weg