Hoe houden jullie je laarzen in vorm?

Ik heb vandaag een paar nieuwe laarzen gekocht bij de H&M. Ik vraag me alleen af hoe ik die het beste kan wegzetten als ik ze niet draag. Het zijn suede laarzen waarvan de schacht niet heel erg stug/stijf is. Gebruiken jullie wel eens van die laarzenspanners en is dat aan te raden?

http://lp.hm.com/hmprod?set=key[source],value[/model/2011/D35%2095989%2009090%2064%202682%201.jpg]&set=key[rotate],value[]&set=key[width],value[]&set=key[height],value[]&set=key[x],value[]&set=key[y],value[]&call=url[file:/product/large]

http://www.wolkyshop.nl/b_286.jpg

Ik gebruik die laarzenspanners wel voor al m’n mooie laarzen, omdat ik die toch wel wat langer mooi wil houden. Mijn ‘normale’ laarzen zet ik gewoon in de kast en ze zijn er eigenlijk nog niet lelijker van geworden. Bij mij zie je de vouw die dan ontstaat niet echt, maar bij suède is dat natuurlijk wel anders.

Laarzenspanners.

Ik zou inderdaad ook laarzenspanners gebruiken, ik heb ze zelf niet omdat ik maar 1 paar goedkope laarzen heb waarvoor ik het niet echt nodig vind, maar mijn moeder heeft ze wel en haar laarzen blijven er wel echt mooier door.

Ik heb ze ook voor mijn laarzen die ik niet veel draag. Aan de raden ja :slightly_smiling_face:

Laarzenspanners of liggend bewaren in een doos, dat doe ik met mijn overknees.

http://clossette.com/how-…ues-of-vogue-and-glamour/

Ik gebruik laarzenspanners.

Grappig, da’s eigenlijk ook wel een goeie tip: opgerold tijdschrift in je laars stoppen…:slight_smile:

Pringels bussen werken ook :grin:

Ik gebruik ook laarzenspanners. Maar suede gaat altijd wel wat uitzakken, dat hou je niet tegen.