Hoe heten dit soort jurkjes ?

http://www.topshop.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=false&catalogId=33057&storeId=12556&categoryId=209723&parent_category_rn=208523&productId=1897547&langId=-1

Ik zoek de naam van zo’n soort jurkjes, want ik vind het echt mooi, maar vind nergens echt mooie.
Weet jullie misschien waar ze zo’n jurkje hebben ?

De link doet het niet, though.

Volgens mij doet je link het niet

Ja dat dacht ik ook al.

Oowh, damn.

Euhm, ik zal even beschrijven.

Het zijn jurkjes, die meestal bestaan uit 2 stoffen, waarvan één stuk bedrukt, en één stuk effen. Het lijkt of je zo’n hoge rok aan hebt, met zo’n topje erin. Ze komen tot boven de knie, en worden vaak met een rekriem gedragen.

Ik weet het!
Een hoge taille jurk! (Alias High Waisted Dress)
Ik heb hem zelf bedacht maar ik kwam er net achter dat dat het échte antwoord was. Dat had ik niet gedacht aangezien ik ook maar even iets riep.

erg bedankt :wink:

dit is de link;

http://www.topshop.com/we…oductId=1897547&langId=-1

het lijkt wel een beetje op een coctail jurkje :}

oooh die jurkjes zijn leuk!
waar kan je dat soort jurkjes vinden ? :grinning:

Wil je per se met zo’n kokerrok en wat wijder topje of is dit gewoon een voorbeeld? Ik zie die met een wijder rokje iig echt óveral voor mn gevoel… volgensmij moet je gewoon een keer naar een leuke winkel-stad gaan (rotterdam, den bosch, utrecht, amsterdam?) en ook de goedkope onbekende winkeltjes binnengaan want daar hebben ze vaak echt leuke jurkjes :slightly_smiling_face: Succes ermee iig.

ja bij de h&m en al die winkeltjes hebben ze wel zon rokjes, en dan een wijd topje, eigenlijk ook wel overal te vinden (:

Of gewoon rokjes en shirtjes/hempjes kopen.

bij de zara krijg je ze ook

oh en mango