hahaha
Ik eet iedere dag én Brinta én Havermout.
Havermout eet ik 's morgens:
Op 2 manieren meestal:
- Melk op fornuis, havermout erin roeren, opwarmen, dan cacao erin gooien en schepje suiker, bosvruchtjes (die uit de diepvries @AH) erbij, noten mix en kokos erbij, even laten staan en je chocoladehavermoutnotenkokosfruit pap is ready 2 eat.
- Melk op fornuis, havermout erin roeren, opwarmen, dan kaneel erin gooien en schepje suiker, appel in kleine stukjes (of geraspt) erbij, dit nog even laten koken, noten mix en rozijn erbij, schep kokos erover (evt ook cacao) & je notenappeltaarthavermout pap is ready 2 eat.
Brinta eet ik voor het slapen, dus houd het simpel:
vol pasta bord melk opwarmen in magnetron, cacao en evt. suiker erdoor gooien (=chocolademelk) brinta erbij, zorgen dat het TE dik word (nee, hoeft niet, vind ik gewoon lekker), nootjes en kokos erdoor. En klaar.
Zo doe ik het nu dus. 