Hoe duur?

Hoe duur kost het ongeveer om bij een schoonheidssalon je wenkbrouwen te verven en epileren? En hoe duur kosten wimpers verven ongeveer? Nu ik toch bezig ben met vragen, wie heeft het al eens gedaan en is het slecht voor je?

Ik heb namelijk hele lichte wenkbrouwen en ik krijg ze ook niet goed geëpileerd. Ik ben bang dat ik mijn hele wenkbroewen verpest als ik zo door ga. Dusja, als er nog een andere optie is wil het het best wel graag horen ^^.

De prijs verschilt per salon

Over je wenkbrouwen , het is dan denk ik idd het beste als je naar de schoonheidsspecialiste gaat voor de vorm zeg maar en dat je daarna zelf bijhouden. (de haartjes die terug komen epileren)

Bij men moeder betaal je als ik het goed heb rond de 6 euro voor het epileren en 12 euro voor te verven!
Maar het verschilt idd per salon… Ik denk dat je het beste een beetje kunt rondzoeken in je buurt, wat rond vragen bij vrienden/kennissen etc…

this trouwens wenkbrauwen
ik schreef zelf ook fout i know x)

Ik laat mn wenkbrauwen ook altijd epileren en kleuren bij de schoonheidsspecialiste, het kost me 15,70 euro totaal. Ik ga altijd naar Loëlle (: Het is idd de beste keus om naar de specialiste te gaan, het is niet slecht voor je en het doet ook geen pijn. Wimpers verven kost bij Loëlle 9 euro. http://www.bytegraag.nl/loelle/ Je kunt ook even bij schoonheidsspecialistes bij jou in de buurt kijken op Google? De prijzen staan meestal op de site.

Idd, het leest ook best wel irri ^^
Ik schreef het niet fout.
Maar ik weet het niet, niet zo duur denk, want het is neit zo heel veel, toch?
Mijn tante doet het gratis voor me ^^ Maar ik verf niks.