Hoe combineer je kisten?

[b]Hallo!

Ik heb gisteren kisten gekocht omdat ik op scouting kamp ga (‘OMG, KISTEN?’ Ja ik weet dat de meeste mensen hier kisten afschuwelijk vinden maar daar gaat het hier niet over), ik had stevige schoenen nodig en me moeder kwam op kisten dus tja. En ik vind het niet vre-se-lijk-e dingen. Maar, ik moet ze dus goed inlopen. En het liefst loop ik er nog wel redelijk normaal bij, dus heeft iemand tips/foto’s/ideeën van hoe je kisten kan combieneren? Ja, ik heb een legerbroek, Ja ik luister ook wel eens hardcore. Nee ik ben geen nazi. [/b]

Ik draag soms voor de gein kisten, ik luister naar hardcore wil me haren in een hanekam dus zijkanten milimeteren ben geen nazi, heet Nazli en ben een allochtoon. Om maar even op de dingen die je zegt te komen. Niet iedereen die hardcore luistert haat buitenlanders.

Je kisten kun je dragen met skinny jeans. Leuk shirtje. Meestal dragen mensen met kisten een zwart of wit hempje/shirt. Anders ziet het er niet mooi uit. Zal even foto zoeken van mezelf maar ben niet zeker of ik het heb.

Met een prullenbak.

Ik vind je opmerking wel erg hard! Ze heeft gewoon een vraag erover.

http://img389.imageshack.us/img389/4448/f6c7c9913c604c4562b60d9xb4.jpg

http://i29.tinypic.com/1yny9l.jpg

http://img185.imageshack.us/img185/5424/84953450yx8.jpg

zoals hierboven zijn ze leuk !
maar ik vind ze in het algemeen niet echt leuk.
je kan ook kijken bij plaatjes van agynes want zijn draagt ook regelmatig kistjes.

Zoals LostMyDestination zegt!

Hierboven zijn ze echt geweldig gecombineerd! Ik vind kisten niet verschrikkelijk, ik denk dat je ze best leuk kan combineren.

Daisy Lowe in kisten:

http://img32.imageshack.us/img32/124/48474inl.jpg

Een geweldige fashion blogger met kisten:

http://img20.imageshack.us/img20/124/48474inl.jpg

http://img3.imageshack.us/img3/1962/48474inle.jpg

http://img13.imageshack.us/img13/124/48474inl.jpg

http://resources.shopstyle.com/uim/y2008/d283/af/af73a0b3ae096c2bbafa214f0e222f56.jpg

:roll_eyes:

Je kan ook in je tuin en door t huis ermee lopen om ze in te lopen.
Of ga een keer naar t bos en maak een wandeling.
Dan loop je ze toch in maar hoef je er niet echt mee op straat

Thanks!
Op die foto’s zijn ze echt leuk ja :slightly_smiling_face:! Me broer die vind het vreselijk dat ik ze heb, ook omdat hij ze nazi vind. Maar ik heb ze vandaag aan met een beetje baggy skinny, en een zwart hempje en een sjaal. Hij vind het nu helemaal geweldig :grin:!

@xfenna

Ik moet ze zo vaak mogelijk aan hebben, inlopen duurt héél lang door dat ze van leer zijn. Dus een wandeling in het bos heeft geen effect…

Oow ok. Nou je het zegt lijkt me het ook wel logisch.
Als ze niet zomaar kapot gaan heeft t leer ook een tijdje nodig om in te lopen

Idd, mensen doen 10 jaar met deze dingen! Maar er is een manier om ze heel snel in te lopen en dat is met je voeten mét sokken aan in een bak water en dan in je kisten… Niet ideaal maar het werkt wel hoorde ik… Ach ja dat wordt een noodoplossing!

Of je hebt schijt aan de wereld en loopt ze gewoon in.

verplaatst

ik heb geen echte kisten maar half hoge dr martens. ik draag ze altijd met een rokje. met een broek vind ik ze minder leuk staan, maar anders moet het wel een skinny zijn.

Tis eerder dat ik niet weet hoe ik ze kan combineren, ik heb al schijt te veel :wink:

Ik draag het gewoon bij een skinny met een shirt erboven (wit/zwart/bandshirt). En als het koud is vestje erop. En soms ook met kort denim broekje en een shirt als het warm is.

Thanks, Up! (me kisten zijn geen miskopen?

Had ook de neiging om te zeggen ‘niet’, maar die hierboven zijn echt leuk! Nog steeds niet wat ik zou dragen, maar t ziet er leuk uit!