Hobby zieke moeder.

Hallo allemaal!

Mijn moeder is al een paar jaar ziek en daardoor niet meer in staat om te werken. Zij ziet erg weinig en heeft eigenlijk altijd veel pijn in haar gewrichten enzo.
Ze zit eigenlijk hele dagen thuis en om toch een beetje bezig te blijven is zij begonnen met het maken van 3D-kaarten. Maar inmiddels zijn dit er zoveel geworden dat we besloten hebben om ze te koop aan te bieden voor een klein prijsje. Nu vraag ik me af wat ze voor zo’n kaart zou kunnen vragen. Wat zijn jullie bereid om voor zo’n kaart uit te geven?

Ik wil binnen korte tijd een Facebookpagina voor haar maken waar al haar kaarten op kunnen, maar nu zijn wij eigenlijk op zoek naar een leuke pakkende naam. Weet iemand iets leuks? :slightly_smiling_face:
De foto’s die ik hieronder heb geplaatst, zijn er slechts een paar uit de grote hoeveelheid die ze tot nu toe gemaakt heeft.
Alvast ontzettend bedankt voor jullie reacties!
<3

ten eerste beterschap! ten tweede super lief dat je dit voor haal wil doen en ten derde om op je vraag te komen, deze kaarten zijn super mooi en je kan ze ook voor een mooi prijsje verkopen maar wie wil er nou veel uitgeven aan een kaart die je ook heel goedkoop in een winkel kan krijgen… maar ik denk max 3/3,50?

Oh en een tip hier, je kan ook misschien op fb zetten dat mensen kunnen tekenen wat ze op die kaarten willen en dat je moeder dat namaakt… als ze dat kan tenminste maar ik denk hetwelk

Wat mooi dat ze zo’n hobby heeft gevonden!

Mij lijkt dit wel vrij lastig om te verkopen, omdat je ook nog met verzendkosten zit en dan halen mensen denk ik liever een pakje kaarten bij de Bruna/Action…

Wij zijn bereid om de kaarten voor de mensen te schrijven en ze naar de personen op te sturen zodat mensen verzendkosten besparen. Als ze zelf een boodschap opschrijven kunnen wij die boodschap precies op dezelfde manier in de kaart zetten. :slightly_smiling_face:

Ik zou er zo’n €2 voor betalen. Mijn moeder maakt ook van die kaartjes maar ik weet niet of je het echt zou kunnen verkopen. Je kunt ook proberen om ze per 5 oid te verkopen.

Ik zou er 2,50 ongeveer voor willen geven, ik vind ze erg mooi! Ik zou qua naam iets doen met de naam van je moeder, als hier tenminste iets leuks bij valt te verzinnen!

Ik denk dat als je mooie sfeer foto’s van de kaarten maakt je er wel 2,- voor kunt krijgen.
Het is natuurlijk niet iedereen zijn smaak. Misschien kan je op een mooie zonnige dag mooie foto’s maken ( dat ze bijv. op de dressoir staan met kaarsjes etc) en er dan een fb pagina mee openen en dan verkopen?

zoals dit maar dan met kaartjes:
https://www.google.nl/search?q=DIY+fotolijstje&espv=2&biw=1280&bih=680&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=tHTwVOysPMe_POPRgdAP&ved=0CAYQ_AUoAQ#imgdii=_&imgrc=lBbU7cHPEi-SGM%3A%3BWrfJbTWqmJQ_5M%3Bhttp%3A%2F%2Flovelydetails.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2012%2F12%2Fmenukaarten-bruiloft.jpg%3Bhttp%3A%2F%2Flovelydetails.nl%2Fdiy-menukaarten-in-fotolijst%2F%3B1611%3B1189

https://www.google.nl/search?q=DIY+fotolijstje&espv=2&biw=1280&bih=680&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=tHTwVOysPMe_POPRgdAP&ved=0CAYQ_AUoAQ#imgdii=_&imgrc=NqbafMOvEcQ_sM%3A%3BlDGHvtO-8kszeM%3Bhttp%3A%2F%2Fwww.kittehscupcakes.nl%2Fwp-content%2Fuploads%2F2014%2F11%2Ffridayfives11_frame.png%3Bhttp%3A%2F%2Fwww.kittehscupcakes.nl%2Ffriday-fives-11%2F%3B620%3B443

-edit- ik zie net dat je al van plan was om een fb te maken

iets van Mommycardz.
of MomGreets
thousandkisses
iets in die richting :wink: veel succes

Heel erg bedankt voor jullie reacties! Ik ga nu eerst op zoek naar een leuke naam… maar vind het zo lastig. :frowning_face: dus ik sta nog steeds open voor suggesties!

Upje! :grinning_face_with_smiling_eyes:

-

Awh wat leuk!! Ze zijn echt mooi allemaal. Ik denk idd iets van 2,50?

Ah leuk dat ze het doet.
misschien dan gelijk de boodschap versturen. dat kost veel minder geld.

Ahh wat lief dat je dit voor je moeder doet, veel beterschap voor haar!
Ik denk dat 1,50 een mooie prijs is voor de kaarten. Of misschien kunnen sommige kaarten 1 euro zijn en anderen weer 1,50 of 2 euro.

Bedankt! :heart:

Als je een mooie banner wil voor je facebookpagina kan je mij even toevoegen als vrienden hier.
Dat kunnen we noten daarover.