Hobb's

Hey meiden,
ik heb in oktober grijze Hobb’s gekocht,
ze zijn heel lekker warm en zacht en zo,
maar door de sneeuw waar ik tijdens winkelen vandaag door heen moest,
werden mijn sokken nat. Ze zijn dus een soort van aan het lekken maar dat had ik eerst nooit, volgens mij zijn ze niet gemaakt van leer maar de buitenkant is suède(achtig). Heeft iemand ook Hobb’s en kan diegene vertellen of ik nieuwe moet kopen of dat er een spray voor bestaat. Ik had al wel gepast in de winkel vandaag, en er ging 10% vanaf, ik dacht eraan ze dan in het zwart te kope (met bruine knoopjes) is dat leuk.

Liefs.

Natuurlijk bestaat daar spray voor, gewoon suede/leer spray? Is bij bijna elke schoenen winkel of schoenmaker wel te kopen. Laat eventueel je schoenen zien zodat ze kunnen kijken welke je nodig hebt.

Geen idee, dat is toch gewoon slechte kwaliteit dan?
Zulk soort schoenen kunnen gewoon niet tegen nattigheid.

@melovesyou, nouja, niet hele slechte kwaliteit, na 2 maanden in regen enzo lopen vind ik wel okay op zich, een vriendin van mij heeft ze ook gekocht (ook in het grijs ze vond die van mij heel leuk), dus ik hoop dat ze bij haar nog gewoon waterdicht blijven.

^ Ja oke, maar ik bedoel dat je dan niet moet verwachten dat je voeten eeuwig droog blijven :’). Maar misschien werkt een spray idd wel!