Hij heeft een vriendin

Goed ik heb dus echt even hulp nodig.
Er is een jongen bij mij op werk die ik wel zie zitten, dat is nogal zacht uitgedrukt. We hebben laatst een keer wat afgesproken gewoon als vrienden, we zouden film kijken. Gewoon leuk en gezellig. Vervolgens zijn we de tijd vergeten en heb ik de laatste bus gemist. Hij heeft me toen naar huis gebracht en daarna hebben we nog heel lang in zijn auto zitten praten. En toen ineens uit het niets waren we aan het zoenen. Hierna hebben we nog vaker met elkaar afgesproken en kunnen we gewoon niet van elkaar afblijven en hij is echt heel erg lief voor me.
MAAR hij heeft een vriendin. Wat moet ik hier nu mee? Ik vind hem echt heel erg leuk en hij mij blijkbaar ook wel, aangezien hij iedere keer de eerste stap zet zeg maar. Maar omdat hij dus een vriendin heeft kunnen we niks beginnen… Ik weet niet zo goed wat ik hier mee moet, ik ben echt niet een meisje wat gaat lopen stoken tussen twee mensen en het is zijn relatie dus hij moet er mee dealen, maar ik voel me er best wel kut onder, maar ik wil ook niet dat dit stopt.

Sorry voor het lange, onsamenhangende verhaal, hoop dat jullie het een beetje begrijpen.

dus hij is vreemdgegaan met jou?

Ja, eigenlijk wel
Ik moet er wel bij zeggen dat ik er later pas achter kwam dat hij een vriendin heeft…

Je weet dat hij een vriendin heeft maar zoent wel met hem? Dus, je stookt. Van een jongen met een vriendin blijf je af, klaar. :wink:

Sowieso slecht teken dat je er laat achter kwam dat hij een vriendin heeft.
Je moet zelf weten wat je doet, maar mensen die eenmaal een keer vreemdgaan vind ik toch niet te vertrouwen. Waarom zou hij jou niet cheaten als jullie iets hebben?

Once a cheater, always a cheater. Hou dat in je achterhoofd mocht hij toch voor jou kiezen.

Ah dit heb ik ook gehad, ik zou met hem 't er even over hebben en hem gewoon laten kiezen tussen jou en haar. Ik snap dat je dit niet over wilt laten gaan maar dit is ook niet eerlijk tegen over zijn vriendin en ook over jou als jij meer wilt dan dit…

Het is inderdaad niet eerlijk tegenover zijn vriendin. Als ik eerder had geweten dat hij een vriendin had, was ik hier nooit aan begonnen. Ik zie hem dit weekend waarschijnlijk weer, dus dan moet ik maar met hem praten.

Ikzelf zou hem allang niet meer leuk vinden als ik wist dat hij een vriendin had.

Waarom zie je hem überhaupt nog als jij weet dat hij een vriendin heeft en eerder vreemd is gegaan met jou?

Ik zie hem op werk. Ik werk nog steeds met hem, ik kan hem daar niet ontlopen.

Ik heb medelijden met zijn vriendin. :wink:

Beetje sneu voor zijn vriendin… Ik zou er niet mee door gaan als ik jou was.

edit moderator Curiosityy: onnodig lang door quotes van hetzelfde bericht.

Dittttt. Maak je geen illusies dat hij tegen jou wel eerlijk is, als jij zijn vriendinnetje zou worden. Dat is hij nu ook niet.

:flushed:

Maar het is wel zo

Edit: het gaat dus over die

Het is echt niet zo dat als je een keer vreemdgaat, je dat vervolgens bij andere relaties ook zou doen.

Maar ik zou om duidelijkheid vragen, als hij een relatie houdt met zijn vriendin en zoent met jou dan houdt hij je aan het lijntje en dat moet je echt niet willen.