Hij ging vreemd met mij

Een vriend die ik sinds dit schooljaar ken, vind ik al een tijdje heel leuk. Hij toonde al interesse in me sinds het begin van het schooljaar. Nu heeft hij een vriendin.
De laatste weken is er “wat” tussen ons. En gister was ik bij hem thuis en keken we film en lagen in zijn bed. We waren heel close en toen zoenden we. Ik had echt zin in hem en hij ook in mij. En we zoenden door en we droogneukten. Hij wilde met zn hand in me broek, maar ik was ongesteld… Dus deden we dat niet en zoenden verder en droogneukten verder. En toen pijpte ik hem.
Hierna gingen we naar beneden want zn ouders konden elk moment thuis komen. En we keken een andere film. En ik lag in zijn armen en zo vielen we in slaap. Totdat we wakker werden doordat hij werd gebeld en hij moest gaan, ik vermoed dat t zn vriendin is.

Ik voel me gebruikt, en hij zei dat het hem spijt, maar hij t nie alleen deed omdat die me wilde maar ook omdat hij me leuk vind. Hij zei dus dat die me leuk vind, maar hij is al verliefd. En daarom zouden we hier niet mee verder gaan.

Later kwam hij erop dat hij fwb met me wil zijn. (Seriously, waarom wilt iedereen dat. Zoveel mensen vragen t me. Een vriendin zei nog bij jou moet er echr zo’n knopje op fb om fwb verzoeken naar je te verzenden :’) ) maar goed, hij zei: jij wilt het, ik wil het. We doen het maar blijven nog steeds close vrienden. Dus zeg maar als je het ermee eens bent, als je het niet wilt laten we het zo.

Ik zei dat ik het ermee eens was. En we zijn nu fwb.

Ik weet dat dit verkeerd is, omdat hij een vriendin heeft, maar we kunnen ons niet onder controle houden ofzo. Ik weet zeker ookal zouden we geen fwb zijn, dat we dit toch weer zouden doen.

Heeft iemand tips met fwb zijn, om met al dit te dealen. Kritiek mag ook. Of tips om alles af te kappen. Want ik wil hem, maar ik wil niet zijn vriendin pijn doen…

Jullie zijn FWB terwijl hij een vriendin heeft?
Ik vind het walgelijk van zowel hem als jou en snap niet dat je dit accepteert.
‘Hij wil z’n vriendin niet pijn doen’ mn reet, hij wil gewoon van twee walletjes eten.
Als hij het meent met je, moet hij het uitmaken met zijn vriendin. Maar zelfs dan zou ik 'm niet vertrouwen.

AFKAPPEN, jemig dat je dat nog moet vragen. Hier kan ik echt enorm boos om worden. Je WEET dat hij een vriendin heeft en toch spreek je met hem af en doe je dit?! Leuke jongen ook voor zijn vriendin, ik hoop dat ze er achter komt en het uitmaakt met die gast, want ze verdient beter.

Gewoon niet meer met hem afspreken? En je focussen op andere dingen

hij is echt ziek in zijn hoofd, hij ziet vrouwen echt als dingen die hij kan gebruiken wanneer hij wil en zet ze op standby als hij ze niet nodig heeft. echt bescherm jezelf en begin niks met deze jongen, ook geen FWB. hij heeft een vriendin en hij vraagt dit van je, FWB als je beiden single bent, oké, maar dit is te zielig voor woorden. bah bah bah. alsjeblieft blijf bij die jongen uit de buurt en denk even na over hoe jij je zou voelen als je een lieve vriend hebt die opeens met een random meisje bijna seks heeft en FWB wil zijn.

Gaat niet. Hij zit in die vriendengroep waar ik heel close mee ben. Als ik met hun afspreek is hij er ook altijd bij.

Dit is echt niet netjes, en je moet vooral zo doorgaan als je zijn vriendin niet pijn wilt doen. Afkappen dus! Dat liefde blindt maakt weet ik, maar hoe zou jij t vinden als je vriendje lekker met een andere meid FWB is, nice toch?

HAHAHHAHAHHA. “(Seriously, waarom wilt iedereen dat. Zoveel mensen vragen t me. Een vriendin zei nog bij jou moet er echr zo’n knopje op fb om fwb verzoeken naar je te verzenden :’) )”

HAHAHHAHAHHAHAH

Maar serieus, kappen. Ik snap dit soort mensen echt niet … Lekker bezig ben je dan. Zal die vriendin van hem ook blij mee zijn. Hij wil jou toch niet, anders zou hij het wel uitmaken met z’n vriendin.

Sorry, maar jij bent echt een fucking rat dat je dit doet. Geen enkel respect, hope karma will turn right around and bite you in the ass. Je hebt geen enkel recht om je gebruikt te voelen, je veroorzaakt dit zelf.

Wat is dit voor jongen die van iemand houd maar ondertussen met een ander meisje seks heeft.

Ik snap niet wat je uberhaupt denkt… Kap het af inderdaad. Supersneu voor zijn vriendin.

Stoppen. Jij zou het toch ook niet leuk vinden als je een vriend had en hij flikte je dit?
Plus dat dit echt als een hele verkeerde jongen klinkt

Wat ik niet snap is dat hij steeds tegen andere mensen zegt dat hij het wilt uitmaken met zijn vriendin. En tegen mij zegt hij dat die verliefd is.

Hij gebruikt je. Maar blijkbaar vind je dat helemaaal niet erg, bah

En dat jij dit zomaar doet terwijl je weet dat hij een vriendin heeft, en ook niet stoppen na zoenen maar gewoon, bam zo ver als maar kon… vind ik echt heel evil

Facepalm.