Hij gek of ik gek?

Zaterdagavond heb ik een sms ( 2 zelfs) gestuurd naar B., die ik wel behooorlijk zie zitten, en hij mij (hadden wel ‘iets’ ook In iedergeval voor die smsjes). Die smsjes heb ik een dronken bui naar hem gestuurd, en wel ‘Ik wil je :$’ en later nog ‘I really really want you’. Sinds die is hij vet kortaf, en smst niet meer zoals hij het voor de tijd deed. Ik heb via de sms mijn excuses aangeboden… en op msn nog een keer… Heb trouwns ook nog gevraagd waarom hij dat niet bepaald kon waarderen die smsjes, Hij gaf als antwoord dat hij er gewoon niet tegen kon… Hij zie later ook dat als ik dat tegen hem had gezegt face to face, dattie was omgedraaid en weglopen en naar huis was gegaan… Ik zou het trouwns wel vet grappig vinden om zulke smsjes te krijgen… :grinning:
Ik weet dat ik het nooit had moeten smsen maar goed, ben ik nou zo ontzettend dom geweest of stelt hij zich een gigantisch eind aan?

Denk gewoon een verschil in karakter?

Hij stelt zich misschien een beetje aan, maar als hij het niet waardeert moet je dat begrijpen. Daarom is hij (of jij) natuurlijk niet ineens ‘gek’.

Ik snap dat hij er anders over kan denken dan mij, maar om dan ruim anderhalve week later er nog zo kortaf over te doen… beetje vaag…

Misschien scheelt er nog iets anders?

hmm raar
maar kan gebeuren dat hij dat gewoon niet kan hebben ofzo

ik zou niet weten wat, in iedergeval niet iets van mijn kant… btw op msn of zo doetie wel redelijk gewoon… In iedergeval niet zo kortaf, niet zoals voor de tijd… nog steeds niet

misschien ziet hij je toch niet zo erg zitten? Misschien wil hij niet echt een relatie zegmaar met je.

jij kan toch van te voren niet weten dat hij zoiets niet waardeert? of je had het wel kunnen weten dan weet ik het ook niet :stuck_out_tongue:
maar nja hij stelt zich misschien wel een beetje aan hoor

beetje een vreemde reactie
hij klinkt een beetje als een preutse chagerijn :stuck_out_tongue:

miss houdt hij gewoon niet van dat soort smsjes,
kan me best voorstellen eix. Dan ben jij of hij niet gek,
dat is idd gewoon een verschil in karakter.

Je kan je best belazerd voelen als je dat soort smsjes krijgt, hoor. Ik heb dat ook weleens gehad met zo’n jongen waarmee ik net zoiets had als jij met die jongen hebt/had, en in een dronken bui stuurde hij ook ‘grappige’ smsjes met z’n vrienden. Het ligt eraan wie het is, maar van hem kon ik het niet bepaald hebben.

Hij moet er wel overheen komen, maar ik snap z’n punt.

Naja het kan verkered overkomen…

ik kan ook snappen dat hij het niet zo leuk vind die smsjes, maar om dan een beetje overdreven te reageren, en btw ik heb die smsjes niet samen met iemand anders gestuurd… kwam echt alleen uit mij…
en wat nog het meest vreemde was vanalles dat hij wel zegtie dat hij mij wil… LETTERLIJK… en dan zou ik het niet mogen smsen… beetje vreemd…

ja verschil in karakter kan zijn,
maar om er anderhalve week later nog over door tegaan, terwijl je je excuses al hebt aangeboden?
hij stelt zich wel aan zeg.

Hij reageert inderdaad vrij overdreven. Succes iig!

Thanks :wink: het leukst van allemaal is nog dat hij tegelijk met ons op vkantie is in chersonissos in 2009, we zein wel :stuck_out_tongue:

haha de preutse chagrijn op chersonissos, sorry ik zie het helemaal voor me! :stuck_out_tongue: