Hij gedraagd zich alsof we een relatie hebben

Hoi,

Nou ik heb dus een crush op een jongen (hij zit in mijn klas), maar ik twijfel zoooo erg over wat hij van mij vindt ik bedoel in het begin was ik altijd de eerste die het gesprek op whatsapp bijv aanging maar toen gaf ik het op en begon NOOIT meer een gesprek en opeens begon hij dat te doen en STEEDS vaker dus we hebben wel eens gesprekken en dan vraag t ie zo van wat doe je etc.
Maar nu komen we bij het friet dat hij zich STEEDS meer geinteresseerd gaat worden in mij en de volgende vragen stelt zo appte hij mij laats van:” hey hoe gaat het ? Ik en Mn vrienden denken namelijk dat je wat problemen met wat mensen heb (blijkbaar zorgen maken)” en ook een keer van:”heey ik wil weten of het wel goed met je gaat” en hij noemde mij:“sweetie” en zo nog een paar dingetjes, maar je merkt dat hij zich gaat gedragen alsof je in een relatie zit maar t grote nog is hij gaat noooit zo praten tegen andere meisjes dus nou weet ik het echt niet meer wat denken jullie ?

ask him

Hij doet toch gewoon normaal? Of je zit je tegenwoordig meteen in een relatie als je vraagt hoe het met iemand gaat? :’)

Maar inderdaad, vraag het hem.

. Ja maar kijk ik bedoel hij heeft ook contact met andere meisjes maar echt niet zo op deze manier zeg maar het is niet zo diepgaand dan maar bij mij wel ennne ja