Hij doet raar..

Hee meiden,

Ik ben een meisje van 17 en heb een goede vriend, dat ook mijn klasgenoot is. Op school kan ik altijd goed met hem praten/lachen. Op msn hebben we vaak seksueel-getinte gesprekken, maar het probleem is dat hij al erg lang een vriendin heeft. Ik vind hem heel erg leuk en ga er dus ook op in en doe met hem mee als hij me vraagt wat ik aan heb etc. Ik weet dat het fout is en voel me altijd schuldig tegenover zijn vriendin, maar hij is zooooo leuk. Heeft iemand enig idee waarom hij zulke gesprekken met me voert? Interesse ofzo?

  1. Wat je zelf al aan geeft: het is fout, zeker tegenover zijn vriendin. Dus ik raad je al aan daar mee te stoppen.

  2. Misschien doet hij het uit pure aandacht zoekerij? Vindt hij 't leuk dat een meisje op zijn seksueel getinte vragen antwoord geeft of probeert hij te kijken tot hoever hij bij jou kan gaan?
    Misschien vind hij het gewoon leuk om dat soort gesprekken te voeren, maar bedoelt hij er niet zoveel mee. Net zoals sommige jongens met porno kijken, die kijken het heus niet altijd omdat ze 't geil vinden, maar gewoon omdat ze het leuk vinden. - misschien slechte vergelijking, maar je snapt me wel -

Ik snap je wel, maar het is wel moeilijk omdat ik hem erg leuk vind :frowning_face:

Waarom?
Kan je dat zelf niet ontcijferen?
Omdat hij een smeerlap is?

waarom wil je hem als hij zo met andere meisjes doet terwijl hij iemand heeft?
er zijn zoveel leuke tuthola’s on the planet

Ik zou er mee stoppen als ik jou was, je geeft al toe je schuldig voelt tegenover zijn vriendin en het is gewoon een smeerlap.

Of dat inderdaad! Kijk, je kan hem dan wel zo leuk vinden, hij heeft al een ander, back off. Gebruik je blok-functie op msn.
Een meisje stuurde ook een hele tijd seksueel getinte smsje naar m’n vriendje (hij reageerde niet terug daarop), maar denk maar niet dat ik daar blij mee was.

Nou, je zou maar ZIJN vriendin zijn…

Als ik me in haar verplaats en mijn vriend zou het doen, dan zou ik het idd ook niet leuk vinden, maar het is af en toe moeilijk om over je gevoelens heen te zetten, maar ik zal het proberen…

Kun je meteen zien hoe betrouwbaar hij is.

Je gevoelens… Hij zit op je te geilen? Is dat dan iets waar je zo verliefd van wordt?

Nee, maar op school is hij altijd zo lief & leuk enzo, daarom ben ik hem leuk gaan vinden. En op msn doet ie zo dat snap ik niet echt…

Nou wees dan maar naïef en ga er lekker mee door. Als je zelf niet inziet dat hij geilt op je aandacht, dan weet ik het ook niet.

Als hij jou echt zo leuk vond, ging hij wel voor jou en maakte hij het uit met zijn vriendin.

(Sorry dat ik hard ben, maar als jij ons advies gaat weerleggen…)

idd.

Ben je gestoord? Hoe zou jij het vinden als jij zijn vriendin was en een ander meisje jou was (snap je het nog?)
Ik snap jou echt niet, dat je hiermee kan leven.

Ik walg ervan.

Dat kunnen jullie wel zeggen, maar vind maar eens een jongen die je erg leuk vind, dan wil je hem gewoon hebben! Dus niet zo scheinheilig doen, tuurlijk het is niet leuk als je die vriendin bent maar als je zelf iemand zo leuk vind, dan piepen jullie ook wel anders !

[i]Oké, ik heb zo ongeveer hetzelfde gehad als jij. Alleen ging het bij ons verder dan bij jou… Hij is nu btw wel mijn huidige vriend. Ja het was een kutstreek, maar niet alleen mijn schuld. Ik had er toen eigk gewoon niet op in moeten gaan.

Ja het is kut voor die vriendin en nee eigk moet je het niet doen. Maar idd als jij diegene echt leuk vind en diegene geeft jouw op die manier veel aandacht dan ja, dan is het voor jou wel fijn… Anyway, misschien moet je hem vragen waarom hij dit bij jou doet, zeg dat je het niet erg vind maar dat je je het gewoon afvraagt.

En trouwens dat iedereen zo reageert vind ik een beetje onzin, want het is nu al gebeurd en ze kan het ook niet meer terugdraaien.[/i]

Punt is, dat je gewoon geen reden hebt om zo’n jongen leuk te vinden :confused: Het is gewoon een smeerlap, dat proberen we je te doen inzien.
Jongens die met andere meisjes flirten terwijl ze een vriendin hebben, zijn het gewoon niet waard om leuk gevonden te worden.

Dat is zo, maar jullie bekijken het voornamelijk uit de oogpunt van zijn vriendin, natuurlijk is het rot voor dr, maar bekijk het uit mijn oogpunt… Als je iemand echt leuk vind, tsja…

Nee nee, zo mag je niet redeneren.
Die vriendin was nu eenmaal eerst. Jouw geluk staat niet boven het hare. Zij, en enkel zij, heeft recht op hem.

Alhoewel ik niet jaloers op der ben.