High tea

Heey! Ik wil is een high tea gaan houden met een paar vriendinnen, hebben jullie misschien lekkere recepten om van die lekkere gebakjes te maken?
Zoiets?

http://www.google.nl/imgres?q=high+tea&um=1&hl=nl&biw=1360&bih=667&tbm=isch&tbnid=exN6rV5WaWo3gM:&imgrefurl=http://www.internethuwelijk.nl/High-Tea-Affairs.html&docid=ITbtKiL4DyzgyM&imgurl=http://www.internethuwelijk.nl/bedrijven/uploads/578012a9dea9dbbb5f2c0143caac9487.jpg&w=640&h=427&ei=MdW-TsubMsGAOs-2uN0B&zoom=1&iact=hc&vpx=178&vpy=269&dur=364&hovh=183&hovw=275&tx=196&ty=96&sig=111960080442841857129&page=2&tbnh=140&tbnw=190&start=22&ndsp=20&ved=1t:429,r:13,s:22

Sorry had het perongeluk bij beauty gezet ;$

wat is dat toch met die high tea’s de laatste tijd? :stuck_out_tongue_winking_eye:

ot; nee geen recepten, sorry!

Mijn vriendin gaf laatsteen high tea, is echt superr leuk, cupcakes is een leuk idee of slagroomsoesjes. Heel veel snoep en ze had ook Marokkaanse thee en een of andere fruit thee. Super leuk zeker met lekker weer :wink:

Heel leuk idee! Maar als je heel even op google kijkt zal je heel veel vinden!

Verplaatst :slightly_smiling_face:

scones natuurlijk :stuck_out_tongue:
En eigenlijk moet je een hightea beginnen met hartige dingen, zoals sandwiches.

klik

maar je moet zoooooiezo scones maken!! die had ik ook! met een schaal jam en een schaal slagroom :slightly_smiling_face:
dag is echt belachelijk lekker

maar even denkenn, ik had echt heel veel:

  • cupcakes
  • brownies
  • scones met jam/slagroom
  • sandwiches (ham+komkommer+mayonaise met kerrie poeder, echt lekker… en philadephia en komkommer en gerookte zalm)
  • kaasstengeltjes
  • gevulde eitjes
    en op het eind heeel gezond:
    -appeltjes met chocolade fondue hahaha

http://www.cupcakerecepten.nl/

Je kan ook wraps maken met - Zalm, roomkaas en sla -. Erg lekker! Als iemand niet van Zalm houdt, kan je dat ook vervangen met Ham. Succes ermee!

Ik heb ook ooit een High tea gehouden. Bij de Hema heb ik allemaal van die bonbons gehaald voor een klein prijsje. Dat is ook erg leuk om te doen! Je kunt ook vragen aan je vriendinnen of iedereen iets kleins meeneemt! Dan geef je ook niet veel geld uit!En jaa, scones MOET je gewoon maken! Maar er moet dan wel Jam bij zitten! :grinning:

mini pizza’s is misschien ook wel leuk? (: als je die zelf maakt dan

Bij ons op het werk hebben we ook High Tea’s. Dan beginnen ze met 3 verschillende soepjes, daarna sandwiches (met zalm, eiersalade en tapenade) en bladerdeeghapjes, en daarna zoete hapjes zoals chocoladebroodjes en muffins en brownies en zo! Echt heel lekkerrr :slightly_smiling_face: