Hier kan je alles over hem/haar kwijt. Lucht je hart #5

^
Ik denk dat je voor jezelf op een rijtje moet zetten wat je nu precies wilt. Wil je met ‘C’ verdergaan als relatie? Go for it! Twijfel je teveel, dan moet je het niet doen en het proberen los te laten. Als je voor het laatste kies zou ik dat ook echt gaan doen, want als ‘C’ iets merkt, zou het wellicht iets kunnen veranderen aan de band die jullie nu hebben.

hey, heel erg bedankt voor je reactie vind het echt fijn het er met iemand die er niet midden in zit over te kunnen hebben. ik denk dat ik het wel zou willen proberen maar het eng vind. als het goed gaat zou het echt geweldig zijn maar als het fout gaat ben ik onze vriendschap kwijt. ik denk ergens ook dat het misschien een beetje zonde is van de vriendschap om het zo op het spel te zetten en misschien gaat het ook wel over?
ik las net trouwens dat je een jaar samen bent met je vriend, gefeliciteerd!! was het wennen om samen te gaan wonen met hem?

Ik denk dat je het voor jezelf moet gaan uitzoeken. Zijn het gevoelens als in dat je hem écht leuk vindt of zijn het gewoon gevoelens omdat je denkt dat het leuk zal zijn? Zoek dat eerst goed uit, voordat je een goede vriendschap op het spel zet. Het kan goed gaan, een relatie met je beste vriend - maar het kan ook niet goed gaan. Ik begrijp dat het lastig is, maar probeer er zelf achter te komen.

Dankjewel! Ik ben bijna 1 jaar en 4 maanden samen. Dus een jaar en een beetje haha.
Nee, totaal niet. Wij zijn vorig jaar ook 2x op ‘vakantie’ geweest dus het voelde allemaal heel natuurlijk. En daarnaast zagen we elkaar ook vrijwel elke vrije dag die we samen hadden (we woonden op ongeveer 1 uur/1 uur en 20 minuten afstand) Het is de beste keuze die ik ooit heb gemaakt! <3

Jaa, wel goed hoor! Zijn nu 1 jaar en 7 maanden officieel samen. Ik kijk nu al uit naar de 2e vakantie samen straks in augustus en hoop binnenkort op een plan maken over gaan samenwonen :slightly_smiling_face:

Leuk om weer te horen van iedereen :slightly_smiling_face: (ik kom hier ook sinds heel lang eens kijken haha)
Heb hier vroeger ook veel gepost. Nog steeds erg happy, alweer bijna 6 jaar samen

Ik heb geen idee of er iemand hierop gaat reageren maar ik wil graag me hart luchten en mijn verhaal kwijt. Ik heb al even een vriend al iets meer dan een halfjaartje. Ik ben altijd bang geweest om mensen kwijt te raken of dat ik mensen afschrik en dan vooral in relaties. Ik merk nu dat ik in het begin heel bang was om hem kwijt te raken maar dat is nu bijna weg alleen is het probleem nu dat ik steeds banger word en kwetsbaarder ben omdat ik ook echt een toekomst zie en dat maakt me bang omdat alles steeds echter word. Wij hebben samen een hele fijne tijd in real life maar via de telefoon hebben we constant discussies en dan lijkt onze relatie weer superkut en is het niet fijn terwijl juist in het echt het superfijn is samen. Ik typ dit allemaal gewoon alleen heb ik geen idee waar ik met dit verhaal naar toe wilde, ik denk dat ik gewoon wilde dat ik me verhaal kwijt kon en er misschien eventueel andere ook hiermee zitten of hoe ze ermee om zijn gegaan.

Sterkte! Dat soort dingen zijn altijd vervelend. Helpt het misschien om minder te bellen/appen en vaker in het echt af te spreken? Vooral op WhatsApp komen teksten heel anders over.

-

Hey girlies,

even jullie mening nodig:
ik heb iemand leren kennen via een datingsapp en app nu 4 dagen met hem de hele dag door. Hij komt echt heel lief en oprecht geïnteresseerd over. Alleen, hij heeft geen enkele social media. Heb zijn achternaam en kan nergens iets over hem vinden. Hij heeft een persoonlijk verhaal gedeeld over de reden, maar ben bang dat ik in een val loop :anguished:?

^^Een keer videobellen? Of meteen maar in real life ontmoeten? Wel op (ondanks corona dan) op een wat drukkere plek afspreken, zolang het maar niet afgelegen of bij iemand thuis is

^^^ Stella, videobellen zou ik doen. Het is goed mogelijk dat hij echt geen social media heeft, als ik mijn vriend google vind ik alleen een prezi van 10 jaar geleden, maar de kans is ook groot dat de persoon niet echt is. Even videobellen dus. Of eventueel in het echt afspreken, maar doe dat ergens op een terrasje, nodig hem niet bij je thuis uit en ga niet naar hem. En ga ook nadat je hem hebt ontmoet niet ergens heen met hem. Wees voorzichtig.

Oh hey! Ik ken jou nog! Geen idee of je mij überhaupt (her)kent, haha.
Wat leuk dat het zo goed gaat nu met je :slightly_smiling_face: Het is je ontzettend gegund!

Nu verdwijn ik weer om over een eeuwigheid weer eens nostalgisch te komen doen over ‘die goeie ouwe tijd op het GS-forum’

[quote author=Ordinary link=topic=245759.msg12280879#msg12280879 date=1342714491]

Hey all,
Ik heb niet eerder iets op dit forum geplaatst. Ik hoop dat ik het goed doe!

Ik heb al ruim 1,5 jaar (bijna 2 jaar) een vriend. Wij hebben af en toe wel eens onenigheid en ruzie. Ik praat hier dan vaak over met mijn moeder. Laten we zeggen dat mijn vriend zijn communicatie niet altijd even goed is, in lastige gevallen, als hij merkt dat ik teleurgesteld / boos ben gaat hij het ‘lastige’ gesprek uit de weg door korte zinloze reacties te geven (geen inhoudelijke antwoorden geven) of door te negeren. We hebben nu 3 à 4 ‘grotere’ ruzies gehad, en af en toe iets kleins, maar die zijn meestal snel opgelost.

Dit stapelt zich bij mijn moeder op, wat ik ook begrijp. Ze vormt zich zo’n sterke mening, en daar heb ik moeite mee. Mijn vriend moet zijn gedrag natuurlijk veranderen, en mij goed behandelen, dat wil zij en ik ook. Maar zij vraagt mij de keuze te maken die ik niet kan én niet wil, het uitmaken. Ik zie dat hij spijt heeft en wil veranderen. Zij heeft er zo’n enorme moeite mee, dat ik hem en haar de komende tijd niet bij elkaar wil hebben. Ik vind dit echt heel lastig. Ik weet niet zo goed wat ik moet doen, ik hecht namelijk veel waarde aan de mening van mijn moeder/familie. Maar het is wel mijn leven en mijn keuze… Vind het gewoon erg lastig. Maar dan ben ik het voor nu even kwijt, van m’n afgeschreven.

Xo.

Je hebt een relatie met je vriend, het beste kun je jullie problemen ook tussen jullie houden. Je kunt altijd om raad vragen, maar bijvoorbeeld klagen over je vriend bij je moeder is niet goed. Je moet jullie twee zien als een soort team, je hebt met z’n tweeën een relatie te onderhouden, dus het is jullie beiden verantwoordelijkheid om hier aan te werken samen. Je moeder vertelt je waarschijnlijk om het uit te maken omdat ze zoveel van jullie problemen weet. Maar je hebt gelijk, uiteindelijk moet jij de keuze maken. Probeer in de toekomst jullie ruzies vooral samen uit te praten, en probeer verder niet negatief over je vriend te praten tegenover je moeder of iemand anders.

Je hebt een relatie met je vriend, het beste kun je jullie problemen ook tussen jullie houden. Je kunt altijd om raad vragen, maar bijvoorbeeld klagen over je vriend bij je moeder is niet goed. Je moet jullie twee zien als een soort team, je hebt met z’n tweeën een relatie te onderhouden, dus het is jullie beiden verantwoordelijkheid om hier aan te werken samen. Je moeder vertelt je waarschijnlijk om het uit te maken omdat ze zoveel van jullie problemen weet. Maar je hebt gelijk, uiteindelijk moet jij de keuze maken. Probeer in de toekomst jullie ruzies vooral samen uit te praten, en probeer verder niet negatief over je vriend te praten tegenover je moeder of iemand anders.

pffff,

het is niet te geloven maar ik kom gewoon niet over een jongen heen. In het kort: ik heb iemand in Costa Rica ontmoet, seks met hem meerdere keren gehad (was mijn eerste keer) en daar hadden we echt in een week n soort relatie (met ups en downs) al wat heel verwarrend was. Anyways ik dacht dat toen ik terug ging het gwn klaar was en ik was blij dat we het goed hadden afgesloten maarrr nee, hij stuurde mij dat hij me miste en ik begon hem ook te missen blablabla. Maar verder dan I miss you, I want you, When are you coming back zat dr niet echt in. Dus ik ofc met mn gezonde verstand en alle meningen van mensen om me heen elke keer besluiten om het te laten, geen contact meer met hem op te zoeken, maar elke keer ben ik echt te weak. Als hij die berichtjes weer stuurt dan wordt ik er gewoon helemaal warm van en kan ik niet meer stoppen met aan hem denken. En echt deze fases van er klaar mee zijn en dan weer bij het kleinste ding omslaan gebeurt elke 2 weken… sinds 3 maanden terug dus.
Hoe kan ik ervoor zorgen dat het me minder doet als hij die dingen stuurt? Ik kom gewoon niet over hem heen, en elke keer doet hij me twijfelen aan alles. Omdat ik dus over 2 maanden naar ecuador ga, en dan op zo’n moment van zwakte ben ik bijna bereid om alles weer om te gooien en bv naar hem toch (eerder) te gaan. Maar dat is gewoon niet slim want ik moet echt mijn eigen weg gaan bewandelen, want heb afgelopen jaren veel shit meegemaakt en heb nog weinig ervaring in de liefde.
Wie heeft tips om me gewoon wat minder te laten beïnvloeden…
Het weerhoudt me van bijv het boeken van ecuador

Ik denk dat je een keuze tussen verder met hem te gaan of er definitief een punt achter te zetten. Met een afsluitend appje en blokkeren?

Uuuuuugh, ik mis mijn vriend en het is pas dinsdaaaag… (ik zie hem zaterdagavond pas weer)