Het zijden sjaaltje

Hee!

Ik vroeg me af wat jullie vinden van een zijden sjaaltje?
Vinden jullie het kunnen bij een meisje van 18?
Ikzelf vind het wel leuk, maar ik ben bang dat het te ‘truttig’ staat, en ook wat te ‘oud’ gezien mijn leeftijd.

Voor diegenen die niet weten wat ik precies bedoel :
(Dit zijn enkele voorbeeldjes)

http://justwomensscarves.com/wp-content/uploads/2009/10/chain-link-silk-scarf.jpg

http://thefamedress.com/wp-content/uploads/2011/01/wpid-Silk-Scarves16.jpg

Oh nee. Ik vind het echt niet leuk. Sorry.

Maar je moet natuurlijk dragen wat JIJ leuk vind. (:

Sommigen zijn leuk, maar zoals dat model het draagt vind ik het niet leuk.

Ik vind het te truttig.

Je hoeft niet sorry te zeggen hoor :’)
Ik weet niet, ik vind het ook wat tuttig, maar ik draag het wel op een lossere manier zeg maar, maar als iedereen het lelijk vindt ofzo, dan draag ik het toch liever niet . :’)

Ik draag het persoonlijk nonchalant rond de nek, niet zoals het model…

Ik vind het wel leuk als je het gewoon knoopt, maar niet als je het draagt zoals het model. Maar dat wisselt ook per persoon en per persoon denk ik. Verder moet dit in het is dit leuk topic!

Om je nek vind ik het niet leuk (het kán namelijk niet nonchalant, daar zijn ze te klein/kort voor), maar bijv. in je haar vind ik het wel heel leuk.

ik vind het wel leuk staan :grinning:

Als je het als zo’n arafatsjaal draagt, vind ik het echt kei leuk :slightly_smiling_face:. Het eerste sjaaltje is sowieso erg schattig!

ik draag zelf ook soms een sjaaltje, ik vind het zelf heel leuk staan… maar idd, zoals het model het draagt lijkt erg oud en truttig…

ik draag het meestal zoiets als dit:

http://http://www.google.nl/imgres?imgurl=http://funkiehouse.nl/blog/wp-content/uploads/2009/04/elke2.jpg&imgrefurl=http://funkiehouse.nl/blog/category/accessoires/page/7/&usg=__pWxaAeWmrYZBJdWjaELBYXuGGE4=&h=340&w=454&sz=180&hl=nl&start=0&zoom=1&tbnid=9JFlz0P1w6YQDM:&tbnh=131&tbnw=164&ei=JlniTfGvHMaVOpuPrPQG&prev=/search%3Fq%3Dsjaaltjes%26um%3D1%26hl%3Dnl%26sa%3DN%26biw%3D1346%26bih%3D569%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=527&page=1&ndsp=23&ved=1t:429,r:20,s:0&tx=56&ty=118&biw=1346&bih=569

^ ik kan je foto niet zien ;o

nee klopt ik zie het :wink: oops :stuck_out_tongue:

http://funkiehouse.nl/blo…k-funk-sjaaltjes/#respond

nu wel als het goed is :slightly_smiling_face:

Ik vind het juist heel leuk, ook op de manier zoals het model het draagt (alleen dat sjaaltje vind ik wel truttig) maar het ligt er toch ook precies aan hoe je het draagt. Ik heb wel eens zo’n sjaaltje om met een ripped jeans (die wel bescheiden is, niet ontzettend veel en grote gaten) en dat staat leuk vind ik! En als het je stijltje is, ik ben 17 en zie er af en toe soms best netjes uit, wat iedereen gewoon leuk vind. :slightly_smiling_face: