Het Vijftig Tinten Fan Topic

Hee meiden!
Om maar meteen met de deur in huis te vallen… Ik ben echt gek op de Vijftig tinten trilogie.
Heb alle delen al in het Nederlands en het Engels gelezen en ben nu alweer in het 2e deel in het Nederlands… je kunt me wel gek noemen… haha!

Ik kan niet wachten tot de film komt en ik kijk eindeloos naar de teasers op youtube… Je kunt wel zeggen dat ik aardig verslaafd ben…

Sommige vinden het een pornoboek of whatever… maar dat kan me eigenlijk weinig schelen en vandaar dat ik nu een topic heb geopend speciaal voor de liefhebbers, en dus niet voor degenen die er niets aan vinden… Ik respecteer jullie mening maar vind het leuk om met ‘vijftig tinten genoten’ hier te kletsen over de trilogie.

Wie hopen jullie dat er voor de film gecast worden als Ana en Christian?

Yes!
Ik heb ze maar 1x gelezen, nu druk met mijn studie, maar ik had alle3 in 1 week uit haha.
Ik hoop op Matt Bomer voor Christian. Voor de rest geen idee.

Ik heb deel 1 laatst gekocht omdat ik er toch wel erg benieuwd naar was geworden, maar ik vind het echt een boutboek sorry!
Slecht geschreven, slechte seks, slechte alles. Misschien had ik een beetje te hoge verwachtingen :’)

ik als ana en douglas booth als christian, ja
ik ben ooit aan de boek begonnen maar nooit verdergelezen :’) dus geen fan, maar sowieso anti-lezen in het algemeen dus misschien telt mijn mening niet echt

Ik heb ze alle drie gelezen, omdat ik wou weten hoe het afliep :’) De tweede en derde hadden wel minder seks, dat was in het eerste deel echt overdreven veel.
Verder vond ik het behoorlijk slecht geschreven, maar het was wel vermakelijk.

Ik heb ze trouwens in het engels gelezen, en later eens een stuk van de nederlandse versie, en die vond ik zoveel slechter!
In het Engels klinkt het een stuk minder fout.

In een tijdschrift stond een keer zo’n kort stukje uit het boek toen ze nog niet zo populair waren, en mán wat is dat slecht geschreven zeg :’) zinnen die opeens worden afgekapt uit het niets, het leest gewoon niet fijn. Maar dit is het fan topic dus ik zal wel even weggaan hier :")

Ja daar ben ik het mee eens… ben zelf ook geen echte lezer maar had ze alle 3 ook in een week uit.

Soms kwamen er wel herhalingen in voor bijv. als ze ergens over praten en zij weer geen eetlust heeft… of ‘in duizend stukjes onder hem e.d’ … maar eigenlijk lees ik ook best vaak over de seksscènes heen… vind het gewoon een mooi verhaal!

@ Moriarty
Klopt! In het Engels is meestal alles een stuk minder lelijk etc… haha

@Mouseketeer
Ah balen… had nog gezocht maar kon m niet vinden :frowning_face:!

Dat is serieus het eerste boek wat ik niet heb uit gelezen. En dat is serieus nog nooit gebeurd. Halverwege boek 2 ben ik gekapt want vond het echt nergens over gaan. Maar dat zal wel aan mij liggen :’)

Haha ik baal echt als ik die negatieve reacties lees… lijkt net of er iets mis is met me dat ik er zo in op kan gaan :cold_sweat: