Het Rate-My-Blog-Topic #3 (éérst degene voor je raten!!)

Andere topic had foutmeldingen, dus een nieuwe!

Nou, begin maar met mij. (:
http://swallowsandbows.blogspot.com/

Heb ik niet :'D

Ik heb ook geen foutmeldingen…

Hmm, ik had op de laatste pagina steeds een foutmelding vandaag…

Up :'D

Ik ook niet eigelijk… :stuck_out_tongue:

Ik heb ook geen foutmeldingen ?

ik begin wel

je nieuwe header is veel leuker dan eerst! Je schrijft heel leuk ( ik volgde je al). Ik vind het leuk dat je door elkaar schrijft en niet alleen een onderwerp. Leuke idee met die oorbel ga ik ook eens proberen!

www.nuveylaa.blogspot.com

Ik vind je header heel eenvoudig overkomen… Je hele lay out eigelijk… Ik vind het ook heel erg jammer dat je weinig persoonlijke posts hebt… Verder vind ik je foto’s wel altijd heel erg leuk gekozen! Ik word ook spontaan vrolijk van de foto’s die je post waar je blij van wordt :slightly_smiling_face:

http://peachesandmondays.blogspot.com/

@ distraction

je hebt een hele mooie en overzichtelijke blog. je header vind ik heel mooi!
misschien is het wel leuk om zelf meer foto’s te maken en deze op je blog te zetten. verder heb ik er eigenlijk niets op aan te merken, ga zo door!

http://www.lislovesfashion.blogspot.com

@holographic ziet er goed uit! Lekker overzichtelijk en de foto’s zijn ook erg mooi en scherp!

http://www.anna-chen.com/

[fgcolor=#ff0000]Uitgebreidere ratings graag, 1 zin is géén rating.[/fgcolor]

@annachen
De lay out ziet er rustig en stylish uit, de artikelen zijn mooi geschreven. Ik heb je bij mijn favorieten toegevoegd!!

@Distraction ik kreeg een foutmelding bij jouw blog!

[fgcolor=#ff0000][b]Wat zei ik nou net over: 1 zin is geen rating…

Lees vorige pagina’s om te kijken welke punten je kan beoordelen.[/b][/fgcolor]

the inspirationbook

@Quirineee:

Ik zie dat je blog nog niet zolang bestaat, maar zorg dat je meer persoonlijke posts krijgt, dit lokt altijd meer bezoekers. Verder vind ik je posts voornamelijk over films en kunst gaan, probeer er iets meer variatie in te brengen. Je lay out vindt ik wel leuk al is de afbeelding in je header redelijk wazig… Ik vind de kleuren zwart en roze leuk gecombineerd!

Verder ben je ook een van de weinigen waarvan ik weet dat ze weblog gebruiken, heel leuk! Ik denk verder dat je ook wel wat meer over jezelf te melden hebt bij about me dan alleen je naam hihi :stuck_out_tongue:

Heel veel succes nog met je blog!

http://peachesandmondays.blogspot.com/

@Distraction
De naam van je blog vind ik echt geniaal, super origineel!
Je schrijft in het Engels, groot pluspunt. Voor zover ik kan zien is het foutloos. Verder heb je gevarieerde posts wat ik persoonlijk ook erg prettig vind. Je header matcht goed met je lay-out ook al vind ik wel dat het lettertype van je aritkelen misschien wat donkerder kan, het leest nu wat moeilijk.
Verder vind ik je blog heel erg leuk en keep on going!

www.fashionbymariette.blogspot.com

@Nouveaunoivelle
Ik vind je blog erg leuk! Je header en rest van je lay out past erg goed bij elkaar! De onderwerpen van je posts vind ik erg leuk! Eigenlijk heb ik niet veel op je blog aan te merken (daarom volg ik je ook!) Je over mij pagina vind ik ook erg leuk!

Je blog heeft een leuke lay-out.
De header is leuk, en de tabbladen van “Bloglovin’, Twitter en Youtube”, zijn ook erg mooi gedaan.
Je schrijft dat je blog over beauty en fashion gaat, maar ik zie van dat laatste niet veel meer terug. Je blog gaat voornamelijk over beauty. Leuk zou zijn als er iets meer afwisseling zit in je onderwerpen.
Verder vind ik het een leuke blog, en zeker als je nog meer eigen inbreng toevoegt.

Mijn blog:
Tree-of-thoughts.blogspot.com

@Yess_
Je hebt een mooie overzichtelijke en nette lay-out! Wat me opvalt is dat je heel veel enters gebruikt, en niet aan een stuk doorschrijft. Voor lijstjes vind ik dat fijn, maar ik vind het in alinea’s vaak wat onproffessioneel staan. Maar de een vind het wel prettig lezen, hoor. Is gewoon een kwestie van smaak. Je hebt een leuk blog, en een leuke style! haha. Ook leuke posts. Je plaatjes zijn ook van fijne kwaliteit. Ga zo door zal ik zeggen, haha.

http://lifesplash.nl/ - hihi, kan de persoon onder mij heeeel eerlijk zijn en de negatieve dingen zeggen? ik word niet boos of zo hoor! ik wil namelijk graag de minpunten verbeteren.