Het officiële Simone Elkeles topic

Ik had even wat rondgekeken en zag dat er nog geen Simone Elkeles topic was, Simone Elkeles is een Amerikaanse schrijfster.
Dit zijn de boeken die ze al geschreven heeft:

 • De Perfect Chemistry trilogie: Perfect Chemistry, Rules of Attraction en Chain reaction.
 • Leaving paradise serie: Leaving paradise en Return to paradise.
 • How to ruin serie: How to ruin a summer vacation, how to ruin my teenage life en how to ruin your boyfriend’s reputation.

Van de Perfect chemistry trilogie zijn er 2 naar het Nederlands vertaald, Perfect chemistry en Rules of attraction, de 3e is voor zover ik weet nog niet in het Nederlands.

Van de andere 2 series kan ik niet vinden of die al vertaald zijn of niet, als iemand het weet zeg het, en dan zet ik het er meteen bij.

Informatie over de boeken;

 • Perfect Chemistry:
  Op Fairfield high school in de buitenwijken van Chicago weet iedereen dat mensen uit zuid niet kunnen mixen met mensen uit noord. Dus als Brittany Ellis (rijk en populair meisje die alles krijgt wat ze wil) en Alex Fuentes (de oudste van 3 broers: Alex, Carlos, Luis) verplicht moeten samenwerken bij scheikunde worden ze flink op de proef gesteld. Brittany’s reputatie staat op het spel en Alex raakt steeds meer in de problemen bij de gang ‘Latino blood’ waar hij bij zit. Langzaamaan veranderen ze beide en kunnen ze hun gevoelens niet meer negeren.
 • Rules of attraction (in het Nederlands Gevaarlijke flirt):
  Wanneer Carlos teruggestuurd wordt door zijn moeder naar Amerika, na een jaar gewoond te hebben in Mexico wil hij niks te maken hebben met het plan voor zijn leven en het nieuwe leventje van zijn broer Alex, die veranderde van een gangster naar iemand die studeert, zijn diploma heeft en een vaste vriendin. Carlos moet naar een high school waar hij zich niet hoort te gedragen als een gangster. Hij ontmoet een verlegen, stotterend meisje Kiara die hij maar helemaal niks vind. Door omstandigheden wordt Carlos naar een pleeggezin gestuurd, het gezin van Kiara.
 • Chain reaction:
  Dit boek gaat over de jongste van de 3, Luis Fuentes. Hij is altijd beschermd tegen het gangster leven dat zijn broers bijna het leven koste, maar dat weerhield hem er niet van om risico’s te nemen. Nikki Cruz is een meisje dat leeft met drie regels: jongens liegen om te krijgen wat ze willen, vertrouw een jongen niet die ‘Ik hou van je’ zegt en date nooit een jongen van de zuid-kant van Fairfield. Haar ouders zijn Mexicaans maar als dochter van een dokter heeft ze meer met de Noord-kant van Fairfield dan de Latino Blood op haar school. Dan ontmoet ze Luis Fuentes op Alex’ bruiloft en ze neigt al haar regels te breken. Nikki iemand een kans laten geven van de zuid-kant, is Luis’ grootste uitdaging totdat hij betrokken raakt bij de gang Latino Blood. Zijn ziijn gevoelens voor Nikki sterk genoeg om hem weg te houden bij de gangs?

Later meer over de andere boeken, suggesties altijd welkom! x

http://www.simoneelkeles.com/images/perfectchemistry_200_f2.jpg

http://www.simoneelkeles.com/images/rulesofattraction_200_f2.jpg

http://www.simoneelkeles.com/images/chainreaction_200_f2.jpg

http://www.simoneelkeles.com/images/leavingparadise_200_f2.jpg

http://www.simoneelkeles.com/images/returntoparadise_200_f2.jpg

http://www.simoneelkeles.com/images/summervacation_200_f2.jpg

http://www.simoneelkeles.com/images/teenagelife_200_f2.jpg

http://www.simoneelkeles.com/images/reputation_200_f2.jpg

Awesome…