het loopt altijd mis

hey meiden! ik voel me een beetje rot dus schrijf dit vooral om even van me af te schrijven en te kijken of iemand dit herkent.
Het zit dus zo: altijd als ik iemand leuk vind gaat het fout… ik ben nooit degene die het afkapt, maar altijd de gene die gekwetst achterblijft.
Ik doe altijd mijn best en probeer de 'foute dingen’die ik doe ( zoals bijvoorbeeld te aanhankelijk zijn of zoiets) niet te doen.

maar toch loopt het altijd fout en ik voel me zo slecht nu omdat ik niet snap waarom het nooit eens een keer goed kan gaan. of dat ik eens degene ben die niet meer wilt…
herkent iemand zich hierin ? en gaat dit ook nog ooit goedkomen denken jullie of moet ik zelf iets veranderen of iets?

sorry ik wou dit denk ik gewoon even met jullie delen haha!

Hoe oud ben je? Dit had ik vroeger namelijk ook vaak maar naarmate ik ouder werd en serieuzere mannen leerde kennen verdween het eigenlijk vanzelf.

ik ben wel pas 17! dus heb nog wel wat hoop hahah

Dat is nog jong, zeker voor jongens. Doe je best op school en ga gewoon lekker op stap met vriendinnen, de juiste man komt vanzelf wel!

Je bent nog jong en zeker jongens op die leeftijd willen vaak niet iets serieus. Ze zijn er zeker wel, maar niet zo veel naar mijn ervaring. Het komt vanzelf wel. Geniet gewoon van de leuke tijd die je wel met ze gehad hebt en ga ook niet op zoek. Kan ook zijn dat je het misschien te graag wilt en dan werkt het ook nooit.

ik wil denk ik ook inderdaad te graag een vriend, ik probeer me altijd op andere dingen te focussen en niet op zoek te gaan. maar het lukt me niet om het niet te willen zou ik maar zeggen…
best wel erg eigenlijk, maar als ik mijn vriendinnen en hun vriend zie wil ik dit ook gewoon,
heeft iemand hier nog tips voor/?