het is uit

voor de mensen die het nog weten met het smsje enz.
het is nu uit hij heeft het uit gemaakt
hij vond de afstand te groot maar hij houd nog wel van me (zegt ie)
k vind het nog steeds raar maar ja…
heeft iemand kick-van-je-ex-vriendje-af-tips?
ik heb ze dringend nodig
thanx
x

geen tips, sterkte je komt er wel overheen.

ga leuke dingen doen waardoor je niet met je aandacht steeds bij hem zit! veel sterkte

Geef het tijd…

spreek af met vriendinnen, eet ijs, chocola, en maak een lijstje met al zijn negatieve dingen, dan zul je zien dat hij helemaal niet zo perfect is (:

tijd is idd heel belangrijk, sterkte ermee!

Met vriendinnen op de bank met een gigantische bak chocolade ijs een film kijken.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~[i]Luister naar je gevoelens
Huil, schreeuw, begraaf je hoofd in je kussen – als je dit graag zou willen doen, doe het dan! Vooral tijdens de eerste paar dagen na de grote knal moet je je deze fase gunnen.

Zelfmedelijden?
Als je alle schuld op hem/haar wilt afschuiven, jezelf voor het arme, alleen gelaten slachtoffer wilt houden, is dat oké. Helder denken kan later weer – en dat jullie beide fouten hebben gemaakt, komt toch vroeg of laat boven.

Drie dagen droevig
Jouw fase van huilen en schelden moet niet langer duren als drie dagen. Dat is genoeg om alles eruit te laten. Daarna voel je je misschien leeg, maar ben je klaar voor nieuwe dingen en ervaringen.

Schrijven
Is de huilfase voorbij, moet je je voor jezelf van hem/haar afscheid nemen – symbolisch. Ga op een stoel of op bed zitten, schrijf een brief/ gedicht en zeg hem/ haar gedag. Schrijf op wat mooi was, schrijf op wat minder leuk was, wat je gevoelt hebt en wat je nu voelt. Deze brief moet je niet bewaren en ook niet aan hem/ haar geven: Verscheur de brief, begraaf hem, verbrandt hem of versnipper het in kleine stukjes en gooi het weg.

Opruimen
Als jullie een lange relatie hebben gehad, kunnen spullen van hem/haar bij jouw liggen: Brieven, cd’s, aandenken van uitstapjes enzovoort. Waardevolle zaken dien je terug te geven – wil je hem/haar niet ontmoeten, zet de spullen dan voor de deur. Minder waardevolle spullen moeten ook weg – geef ze aan een vriend/vriendin als je het niet zelf kan weggooien.

Praten, praten, praten
Je beste vrienden/ vriendinnen hebben een oor voor jouw geschiedenis – zo vertel het hen! Laat je troosten, laat je vertellen dat hij/zij niet goed genoeg was enz.
Dit kan ongelofelijk goed doen.

Single zijn is leuk!
Ontdek het single zijn opnieuw! Onderneem veel met je vrienden/ vriendinnen, leid jezelf af, maakt niet uit met wat. Shoppen, feesten, uitstapjes – het leven heeft zoveel te bieden, ook als niemand je hand vasthoudt. En je kan ook met een paar leuke meiden/jongens flirten, die je vanuit je ooghoek al opgemerkt had.

Beloon jezelf
Wil je al langer dat shirtje hebben? Of deze tas? Wil je al een hele tijd een parfum of iets duurs kopen? Gun het jezelf. Natuurlijk is kopen geen liefdevervanger, maar het geeft in ieder geval lol.

De tijd heelt alle wonden
In de eerste periode na jullie breuk zal je steeds weer aan hem/haar en jullie gezamenlijke tijd denken – dat doet pijn! Deze gedachten zullen met de tijd steeds minder worden, tot je ineens zonder het te merken dit hoofdstuk hebt afgesloten. Wanneer je het ‘The End’ ziet, is verschillend – maar het zal komen.
[/i]
Oftewel Google, staan zoveel tips (:

En ohja sterkte.

thanx allemaal (L)