Het Ibiza-topic!

http://i46.tinypic.com/347u3y1.jpg

[i]Hee mensen,

Ik weet eigenlijk niet of het wat is en of er wat mee gedaan gaat worden, maar het leek me leuk om een topic te maken voor mensen die al op Ibiza geweest zijn, er heen gaan of er graag heen willen, gewoon om ervaringen uit te wisselen en/of tips van leuke restaurantjes/barretjes/stranden aan elkaar te geven.[/i]

http://i48.tinypic.com/fucikm.jpg

Ibiza staat natuurlijk bekend om het “partyeiland”. Naast alle feesten die nooit lijken te stoppen, zijn er ook heerlijke stranden en gezellige restaurantjes en is het eten er heerlijk.
Ibiza heeft niet alleen “partyeiland” als extra naam, ook “hippieeiland” wordt vaak gebruikt. Dit omdat er een relaxte sfeer hangt en iedereen elkaar accepteert zoals hij is.

Bekende stranden

http://i45.tinypic.com/jauj5u.jpg

Tropicana Beach
Vroeger een rustig strandje. Kwamen later veel celebs en BN’ers op af, Patty Brard en Gerard Joling werden er bijvoorbeeld heel vaak gespot. Nu begint het steeds bekender te worden en de rust steeds minder. Alsnog een heel erg fijn strand.

http://i48.tinypic.com/2yy32fq.jpg

Blue Marlin
Hier komen vaak de échte sterren, en dan bedoelen we niet Gerard Joling, maar meer richting Amy Winehouse en dat soort mensen. Het is ook niet een héél goedkoop strand. Wel leuk om er een keer wat te gaan drinken oid.

http://i49.tinypic.com/2uept3o.jpg

http://i49.tinypic.com/2888bvr.jpg

Nassau
Mooi strand, maar schijnt wel heel duur te zijn. Ook mooie strandtent erbij!

Suggesties voor meer stranden? Reactie!

Leuke restaurants/barretjes/café’s

http://i46.tinypic.com/2efp3tl.jpg

Café Del Mar
Café Del Mar ligt in de wijk San Antonio en staat bekend om het mooie uitzicht op de zonsondergang. Honderden toeristen komen er op af, alleen maar voor de zonsondergang.

Er zijn natuurlijk nog veel meer restaurantjes en andere dingen. Te veel om op te noemen! Als jij een suggestie hebt, dan zoek ik de informatie op en zet ik hem hierbij! Dus meld dan even!

Maak me niet jaloers over Ibiza want ik ben nog nooit verder geweest op vakantie dan Noord Frankrijk :c

Sorry dat m’n plaatjes zo klein zijn! Zal even proberen te veranderen.

Ik ga 24 augustus naar Ibiza! Up voor dit topic :d

Het is niet de bedoeling dat er van iedere bestemming een apart topic aangemaakt wordt. Hierom is het “Vakantie 2012” topic geopend. Ik verwijs je dan ook daar naartoe:

http://forum.girlscene.nl…2012/list_messages/171804

Volgende keer graag eerst de zoekfunctie en/of Google gebruiken.

Oh, oké, sorry! Moet dit topic nu verwijderd worden? :frowning_face:

Ik heb het gerapporteerd en het zal ongetwijfeld verwijderd worden ja.

Ik zal er een slotje op zetten!