Het grote 'vriendinnen gezocht' topic! 18+

Het leek mij leuk om een topic te maken voor meiden, die net al ik, op zoek zijn naar nieuwe vriendinnen. Of in ieder geval in contact te komen met meiden die dezelfde interesses hebben. Mijn vriendinnen laten nog nauwelijks wat van zich horen, en ik mis ik het best wel om af en toe iets gezelligs te doen of al is het alleen maar om gewoon te kletsen via whatsapp. Ik heb dit topic speciaal voor meiden gemaakt die 18+ zijn, omdat ik zelf wel op zoek ben naar vriendinnen die rond dezelfde leeftijd als ik zitten (ik ben zelf 21). Ik ben benieuwd of er meer meiden zijn die hetzelfde hebben. Als er meiden zijn die dit leuk lijken, kunnen we kijken of we een soort van groepsapp aan kunnen maken. Misschien is het leuk om in een reactie iets over jezelf te vertellen (leeftijd, interesse, in welke omgeving je woont etc) Misschien zoek je juist wel iemand die dicht bij jou in de buurt woont of is het leuk om per stad een groepsapp aan te maken (zoals in het ‘partygangers gezocht topic’). Ik ben erg benieuwd!

Ik ben meestal een stille meelezers, en heb daarom nog niet heel veel berichten, dus wees aub niet bang dat ik een of ander oud mannetje ben!

Mocht er al zo’n topic bestaan (ik heb zelf al een paar keer gezocht maar kon niks vinden), dan mag dit topic worden verwijderd.

http://cf067b.medialib.glogster.com/bernal13/media/12/12f77a04d64010f4ca2fc5802a092cd884467873/blair-waldorf-cute-girl-gossip-girl-serena-van-der-woodsen-favim-com-81848-large.jpg

http://forum.girlscene.nl/forum/lifestyle/girlscene-pingwhatsappetc-vriendinnen-201200.0.html

http://forum.girlscene.nl/forum/lifestyle/vrienden-topic-lees-de-beginpost-229844.0.html

Daar kun je gewoon een groep of iemand vinden die 18+ is. Hoeft geen speciaal topic voor te zijn :slightly_smiling_face: