Het grote maak-toekomstplannen-en-droom-weg-topic!

Ik denk dat ik niet de enige ben die helemaal kan wegdromen bij haar (soms onrealistische) toekomstplannen. Schrijf ze hier en inspireer elkaar (mag ook door plaatjes en gifs), en droom er heerlijk bij weg!

Dus: inspireer elkaar, brand los, droom weg, en vergeet niet je dromen waar te maken! :slightly_smiling_face:

Als ik een of andere loner ben die dit doet en jullie me allemaal voor gek aanzien, dan mag hier een prachtig slotje op.

Volgensmij bestaat hier al een topic over, weet ik niet zeker! :slightly_smiling_face:

Maar mijn grootste droom is in NY/Londen/Parijs of Miami te wonen. Zucht… <3

Ugh nee, je bent niet de enige.

In mijn dromen krijg ik later een geweldige man, een prachtige villa, een coole auto en een grote tuin.

http://data.whicdn.com/images/32216082/tumblr_lrd9ypx2Rc1r22cmao1_500_large.jpg

http://data.whicdn.com/images/32618044/tumblr_ldphjne9xp1qbiyego1_500_large.jpg

Met een grote slaapkamer en 100 badkamers :slightly_smiling_face:

http://data.whicdn.com/images/32605407/f374d22d7b6ff2b3f0991f1ab2152c4b_large.jpg

Gewoon gezond en gelukkig zijn met mijn huidig vriendje en 3 kindjes als het kan. Ik ben niet zo materialistisch, ik hoef geen villa. :'D

Oh, en verder zijn mijn dromen een goede baan in de journalistiek te krijgen (Liefst de meiden/mode-tijdschriftenkant op), al mijn lieve vrienden later no steeds als vrienden hebben, en Ed Sheeran ontmoeten. Al zou ik alleen met dat laatste al het gelukkigste meisje ooit zijn.

Ik zou denk ik toch nog zó graag een keer reizen, bijvoorbeeld naar die plaatsen waar de foto’s uit het landschappen-topic (of zoiets) zijn genomen.

http://i47.tinypic.com/m819gn.jpg

http://i50.tinypic.com/2d85ox3.jpg

http://i50.tinypic.com/10x6g47.jpg

^ Oké, die onderste is een schilderij, maar toch. Het geeft een goede indruk van mijn ideale verblijfplaats. :slightly_smiling_face:

http://www.ladela.net/albums2/thuka/droomhuis.sized.jpg

In New York werken en wonen, dat lijkt me echt geweldig… Gaat waarschijnlijk nooit gebeuren but I keep on dreaming. (:

^ Waarom niet? Als je het Ă©cht wilt, kan echt alles.

Alles wat realistisch is dan, maar dit is realistisch.

Ik wil als ik klaar ben met school 3 maanden door Australië backpacken en longboarden. Het liefst samen met een goede vriend, en dan daarna wil ik met mijn man en het liefst 2 kinderen en een hippiebusje de wereld zien.

Is waarschijnlijk onrealistisch :frowning_face: Ik blijf wel dromen, en registreer mijn kinderen gewoon niet denk ik, dan kunnen ze wel mee.

shoppen in new york & dit klinkt misschien raar maar ooit wil ik eens vuurwerk zien vanuit een vliegtuig.
En deze droom wil ik zeker waarmaken, verhuizen uit België en in Spanje gaan wonen.

in Amerika wonen, in een heel groot en leuk huis met een drukke job:

http://data.whicdn.com/images/30122968/4_large.jpg

http://http://smarthomearchitecture.us/images/1483/1/contemporary-house-design.jpg

http://www.google.be/imgres?um=1&hl=nl&biw=1280&bih=880&tbm=isch&tbnid=W5bTedJMXu0FTM:&imgrefurl=http://rerichar.com/amazing-and-spectacular-house-design-in-seaside-by-the-sagan-piechota-architecture.html&docid=wZoYq5jABIREdM&imgurl=http://rerichar.com/wp-content/uploads/2011/11/exteriors-design-on-Amazing-And-Spectacular-House-Design-in-Seaside.jpg&w=600&h=437&ei=itgBUKfJAo6YhQfZ4sSDCA&zoom=1&iact=hc&vpx=642&vpy=165&dur=1610&hovh=192&hovw=263&tx=176&ty=130&sig=118396909681861777900&page=1&tbnh=164&tbnw=212&start=0&ndsp=20&ved=1t:429,r:2,s:0,i:74
haha maar eerst wil ik een jaar naar Engeland voor mijn engels, daar dan werken als a&f model (onmogelijk) en Niall of ten minste 1 van de One Direction jongens ontmoeten en beter leren kennen, en dan in Antwerpen architectuur studeren (ik wou dat het allemaal waar kon zijn…) xx

hihi das waar! (:

Eigen camping beginnen in France

Oh eigenlijk is dat stiekem ook een wens van mij, maar ik heb zoveel wensen… Ik wil eigenlijk vooral ook nog ooit in New York wonen en in Amsterdam studeren. Ook wil ik ooit nog goed Frans kunnen en in Parijs wonen. Misschien is dit allemaal een beetje teveel van het goede, maar Amsterdam, daar ga ik sowieso voor. Dan zie ik daarna wel wat er allemaal op mijn pad komt. :slightly_smiling_face:

Geweldig topic :grinning: Ga ik volgen!

model worden… helaas moet ik nog een jaartje wachten voordat ik het misschien werkelijkheid kan maken!

Ah, wat leuk hihi. :grinning:

Ik wil zoo graag naar Amerika!! ik zou er zelfs een moord voor doen. ok, ik heb mijn plan helemaal in orde.
Eerst maak ik mijn middelbare school af, het liefst vwo :3, dan hoef ik niet meer naar HBO (ofzo) voordat ik kan studeren. Als ik uiteindelijk mag studeren wil ik zoooo graag naar Harvard of Yale of, of… gewoon een goede school… (het liefst in Amerika.) Als ik mijn studie heb gedaan, wil ik graag een goede baan… ik heb geen idee als wat… het verranderd bijna elke maand. Maar goed, ik wil een aardige en lieve man en 2 kinderen. (1 jongen en 1 meisje) en misschien een hond…
Als het maar uitkomt *zucht*

Ow, en ik wil eigenlijk ook zo’n baan dat je veel beroemdheden ontmoet enzo. net als in films…