Het grote horrorfilm topic #2

Tipje voor iedereen die alle horrorfilms zowat al gezien hebben;
‘The babadook’. Ik vond hem erg spannend en eng, moest alleen even de clue googlen, aangezien het een beetje een twisted film is :slightly_smiling_face:

Sinister vond ik niet eng, eerder misselijkmakend. Gadverdamme wat had ik een rotgevoel tijdens die film, nooit meer kijken ;p

The babadook vond ik zo slecht, ik werd helemaal gek van dat huilende kind de hele tijd, en ik vond het totaal niet eng haha

Oh haha, ik zat echt met een kussen voor mijn hoofd!

Cabin in the woods is ook als een soort duistere comedy bedoelt,
Echte horror kenners herkennen sommige elementen van deze film uit andere horror film, zoals The Evil Dead. Het is niet serieus bedoelt, het speelt gewoon een beetje met de horror film clichés. Bijvoorbeeld; waarom maken de hoofd personen domme keuzes? Waarom heb je altijd zo’n steriotype karakters. Ik vond het best een leuke film en ik heb er best erg om moeten lachen.

Haha toevallig! Net as above, so below gezien. Vond hem erg leuk! Wel een beetje een abrupt einde, maar dat is verder niet erg. Die andere twee ga ik ook maar even kijken. Vanavond denk ik nog maar 1tje :slightly_smiling_face:

Husk ook gekeken! Ook wel leuk opzich. Beetje typische horror verhaal. Het gaat over vogelverschrikkers en het maísveld haha.

Gister the taking of deborah in de bios gezien.

En zeker een aanrader ik vond het een goede horrorfilm met een orgineel verhaal en er zaten echt de nodige schrikmomenten in.

Er komt een 3de Insidious :grinning:

Ik keek gisteren Chernobyl Diaries en wat een kutfilm :’)

The Babadook, wat een saaie en slechte film… Super saai verhaal eigenlijk, heb hem voor de helft uitgezet omdat ik hem zo saai vond …

Upppppp

heeft iemand al de nieuwe horror film ‘Clown’ gezien?
Ik zag de trailer, maar gadverdamme

https://www.youtube.com/watch?v=zOgUsUFhphk

Ja, ik heb hem gezien en ik vond het echt een saaie kut film

Van het weekend The Shining gezien. Echt eng vond ik hem niet, maar hij was wel zeker spannend.

Ik vond het inderdaad echt een kutkind hahah, wat was de clue?

Ik wil hem wel gaan kijken! Lijkt me best gaaf.

Laatst Drag me to hell gezien, zaten wel echt gave schrikmomenten in. Nu staan Poltergeist, The eye en The others op de watchlist…

Up!

Ik had vanochtend dus ‘Clown’ (2014) gezien. Maar ik moet zeggen dat ik het wel een goede horror vond, wel luguber (arme kindjes), maar ik had eigenlijk meer gore verwacht.

okee, hier is echt al lang niks meer gezegd, maar ik moet ff kwijt dat ‘‘The mist’’ echt gewoon een klote film is. Ik vond hem echt verschrikkelijk, ze hebben het einde zo ongelooflijk zielig gemaakt dat als ik terug denk aan de film ik weer helemaal uit m’n humeur ben. Alsof er nog niet genoeg drama in de film zat.

Ja VERSCHRIKKELIJK haha.