Het algemene "Waar gaat de wereld heen" - topic

Steeds komen er weer nieuwe topics met bizarre of erge verhalen. Dus ik dacht als we dit soort verhalen nou eens in een topic verzamelen. Wel zo handig!

Ik ben zelf heel erg geschrokken van dit:
http://www.telegraaf.nl/b…ookruzie__.html?cid=short

Waar gaat het toch heen met de wereld…

OMG echt super erg

Die topic over aan man die een hond uit het raam gooit mag hier ook in.

Wow dat verhaal in die link, egt niet normaal! Zulke dingen mogen echt niet gebeuren!

Dit topic is er soort van al: http://forum.girlscene.nl/forum/lifestyle/jouw-039waargaatdewereldheen039-moment-181114.msg10757029.html#msg10757029

Maar jij bedoelt dingen die ook echt in het nieuws zijn, niet persoonlijke verhalen?

Dit topic is er soort van al: http://forum.girlscene.nl/forum/lifestyle/jouw-039waargaatdewereldheen039-moment-181114.msg10757029.html#msg10757029

Maar jij bedoelt dingen die ook echt in het nieuws zijn, niet persoonlijke verhalen?

Ja, voornamelijk dingen die in het nieuws zijn. Er mogen best persoonlijke dingen in komen te staan. Maar van wat ik net las in dat andere topic dat 13 jarige ofzo roken/drinken, is natuurlijk erg, maar ik doel hier op onmenselijke gebeurtenissen. Zeg maar hoe kan je iemand op zo’n gruwelijke wijze vermoorden, ubehaupt al vermoorden of hoe ben je in staat een hond uit het raam te gooien. Meer van waar is de menselijkheid gebleven…

Ok dat dacht ik al :slightly_smiling_face:

Dit zag ik in een ander topic.
Echt sick wat sommige mensen doen!
http://abcnews.go.com/US/…e-crime/story?id=13450499

^waar gaat dat over? ik durf net zomaar te kijken… :blush:

Wow die beginpost dat is echt een gruwelijk verhaal!

Echt ziek, ik kan er niet met mijn hoofd bij dat mensen tot zulke dingen in staat zijn!

Goed topic.
Ik vind het ook echt niet normaal meer.
Ik loop stage in een verzorgingstehuis en 1 vrouw vind het heel fijn wanneer ik de krant voorlees, maar het mag geen slecht nieuws zijn. Nou serieus, ik ben na 5 minuten klaar met voorlezen :’)
Ook zei ze dat wanneer er vroeger iemand werd vermoord er een jaar later nog over werd gepraat, tegenwoordig vergeten ze je na 2 weken.

Een transseksueel wordt in de McDonalds in elkaar getrapt door 2 meiden en het personeel staat er gewoon naar te kijken want “Ze mogen niet helpen”.
Het is een krantenbericht, maar er staat wel een filmpje bij. Een van de werknemers heeft het staan filmen i.p.v. de klant te helpen, echt dom! Al hebben ze nu wel identificatiebewijs. Maar toch, ze horen dan toch in te grijpen!

Klopt. Ik denk dat het heel wat tieners ontgaat wat er nou allemaal speelt. Het is niet alleen maar leuk make-uppen en lekker celebs spotten, de wereld is een best nare plaats aan het worden. Er lopen voort zoveel gekken rond. En aangezien wij de komende generatie zijn moeten we dus iets veranderen :wink:
Misschien een topic met een wat zware inhoud, maar ik wilde het even delen. Daarnaast ben ik ook toe aan wat diepgaandere gesprekken dan make-up en jongens.

Ik heb iets wel via via gehoord, alleen ik ben bang dat als ik het post mensen me discriminerend vinden omdat het echt door één soort groep is gebeurd.

Het hoeft niet discriminerend te zijn. Als een groep katholieken wat doen, maakt dat niet dat alle katholieken zo zouden zijn. Anders zeg je toch gewoon “een groep mensen hebben dit gedaan” Het maakt waarschijnlijk niet uit wie het heeft gedaan, dat het is gebeurd is het ergste. Of het nu iemand van een bepaalde etniciteit is geweest boeit niet, het is toch net zo erg al doet een ander het.

http://www.knurps.nl/2011…-door-het-lint-video.html

Wat is dat toch met die mensen die anderen gaan mishandelen voor de lol. Echt opsluiten dat soort ziekelingen!

http://www.youtube.com/watch?v=jIjQ2Num_9w&sns=tw
Zo sneu voor dat kindje. :frowning_face:

friesjekSmall
christa
136 berichten
Lid sinds July 2008

--------------------------------------------------------------------------------

Peuter(3) rijd vrouw aan…

De vrouw is een zus van vrienden van mij, en ze heeft waarschijnlijk 1 been verloren, en heel veel bloed…

3 jaar oud! echt te gek voor woorden, wie laat er nou een 3 jarig kind in een auto zitten waar de sleutel nog in zit??