Het algemene vindt-hij/zij-mij-leuk? topic

Omdat ik vond dat er nogal veel aparte topics aangemaakt worden met wanhopige meiden die niet weten of hun crush ook op hun is, heb ik dit topic aangemaakt. :slightly_smiling_face:
Dus gooi het eruit!

Nou, ik ken 'm maar een beetje. Soms praten we op msn en op school zeggen we altijd hoi of lachen we naar elkaar. Ookal zeggen we voor de rest nooit wat :stuck_out_tongue:. En op feestjes gaan we altijd met dezelfde groep om en ook dansen met elkaar, maar 't eerste feest waar ik heen ga en waar hij ook is, is pas in juni ofzo.

Hij vind me leuk.

YEEEEEEEEEEY
Zullen we het vieren?

hij vind mij ook leuk, want we hebben al een jaar:D

hmm, donderdag al gedaan ;d

ik zal even op word zo mijn samenvatting maken en dan plaats ik hem hier wel haha. :slightly_smiling_face:

upje.

okeeeee, ik plaats het wel even :angel: ik hoop ook op meer verhaaltjes van jullie hihi.
maar dit is de mijne:
Ik zat in het begin van het jaar bij een jongen in de klas, maar dat heeft niet lang geduurd, want sinds januari is ‘ie naar een andere groep… ontzettend jammer vind ik nu, maar toen vond ik hem nog niet leuk. Toen we een paar weken na dat hij naar een andere klas was gegaan op skikamp gingen, hoorde ik van een vriend dat hij me al het hele jaar aantrekkelijk vond. Eerst dacht ik dat het een grap was, maar toen begon hij ineens heel vaak ‘hoi –en dan me naam-’ dus toen dacht ik al van, oh misschien is het dus wel echt zo? En toen ging iedereen een beetje vragen van vind jij hem ook leuk? En ik ontkende niet, maar wist niet wat ik ervan moest vinden. Toen had een vriendin van mij gezegt dat ik het niet toe wou geven. Maar een week erna zei hij blijkbaar tegen een vriendin op de fiets dat hij het zielig voor mij vond als ik dacht dat hij echt op mij was, omdat dat meer komt door die vriend die dat altijd roept. Maar nu smst ‘ie me, en als ik in een lokaal zit er tegenover zwaait hij elke keer enzo, en vorige keer, ging ‘ie helemaal schuin zitten om me te zien, maar ik deed net alsof ik het niet zag en toen belde die me in de les… en zwaait hij weer heel enthousiast. En gisteren ook, we hadden gym en ik stond even bij een vriendin komt ie met de bal schopt ie tegen me kont aan, lacht ie super schattig en zegt ‘ie sorry, vervolgens hoor ik zijn vriend weer zeggen; ‘hij vind jou echt leuk, hij heeft het áltijd over jou.’ En toen zei ik dat tegen die vriendin waar hij tegen zei dat hij het zielig vond voor mij dat ik dacht dat hij mij leuk vond, en toen zei ze ja hij heeft het héél vaak over jou.

dus wat moet ik hier nou mee? En wat zouden jullie doen?

pfffff.
wat een gedoe zeg.
het handigst, maar niet altijd het makkelijkst is gewoon naar die jongen toe te gaan, en aan hem te vragen of ie je leuk vind.
Zo heb je meteen duidelijkheid.
al lijkt het er wel een beetje op dat hij je leuk vind.

xx

idd een heel gedoe, misschien dat ik dat wel beter kan doen ja, dan heb ik iig duidelijkheid en weet ik ook wat ik er mee aan moet. :slightly_smiling_face: bedankt voor je reactie!

haha coole samenvatting! je moet het idd gewoon proberen!

de jongen die ik leuk vind, vind mij ook heel leuk, zegt ie. maar hij heeft wel nog steeds een relatie met een ander… ik word er helemaal gek van, want hij is zo leuk, maar hij houd me gewoon aan het lijntje… moet ik hem proberen te vergeten?

Yup wel als hij beweerd je heel leuk te vinden maar hij zijn vriendin niet wil verlaten voor jou want dan ben jij vast niet belangrijk genoeg voor hem I guess

oei, lastig…
ik denk dat als hij jou écht heel leuk vind hij jou wel zou kiezen voor zijn vriendin, of hij moet haar nóg leuker vinden… maar je zegt dat hij zegt dat hij jou heel leuk vind? misschien kun je dan als hij dat nog een keer zegt eens vragen, om wat leuks te gaan doen? en dan in het begin allemaal gezellig praten enzo, en dan misschien vragen hoe het tussen hem en zijn vriendin zit?

of hij wil niks leuks doen omdat hij nog een vriendin heeft, kan ook nog…

up

Aangezien er zoveel topics over worden gemaakt krijgt dit topic een sticky. dan staat hij altijd boven aan en makkelijk vindbaar dus.

Ja. Hij vindt me leuk, want heb al een jaar met hem.

hebben we nog meer leuke verhaaltjes ? :grinning:

Aaaaah, het is al weken super gezellig op msn, hij noemt me elke keer schatje en zegt dat ie kriebels heeft enzo als ie aan me denkt. Gisteren hadden we voor het eerst afgesproken, ik vond het super gezelllig, hand in hand gelopen enzo, geknuffeld en aan het eind een kusje. Toen smste ik hem dat ik het super leuk vond, maar hij smste niet terug. Meer dan 12 uur later heb ik nog n keer gesmst, zo van; als jij het niet leuk vond moet je het gewoon zeggen hoor. Toen kreeg ik terug; ik vind het heel moeilijk. je bent een hele leuke meid enzo, maar ik voel niet echt een klik. Hij zegt dat het aan hem ligt, maar ik snap er niks van. Ik vind hem zoooo leuk en hij mij ook altijd zei die, maar dan doet ie ineens zo. Maarja, hij gaat nu op vakantie en dan zien we na de vakantie wel weer. Ik hoop dat het nog veranderd.

Maar ik weet niet of ik hem leuk vind
Ik doe echt weer moeilijk >,<

[s]Maar ik weet niet of ik hem leuk vind[/s] Ik doe echt weer moeilijk >,<
jammer genoeg weet ik precies wat jij bedoelt,