Het algemene post je enquête topic – Lees éérst de beginpost!

heey,
ik moet ook een enquête inleveren voor school :dry:
zouden jullie die ook willen invullen :sob::muscle:
alvast bedankt!

Voor school zoeken wij mensen om deze enquête even voor ons in te vullen, het enige wat je hoeft te doen is een paar emoji’s sorteren!
https://nl.surveymonkey.com/r/FWZHGYY

Ik heb er een paar ingevuld!

Hallo,

Voor mijn profielwerkstuk doe ik een onderzoek naar welke symptomen door mensen met hooikoorts het meest lastig ervaren wordt. Hiervoor wil ik u vragen om deze korte enquête van 8 vragen in te vullen en het duurt maar 2 minuten.

Alvast bedankt!

Hi,

Momenteel zit ik in mijn afstudeerjaar en samen met iemand anders ben ik aan het onderzoeken wat het algemeen beeld van Cultureel Erfgoed binnen Nederland is. Het zijn geen saaie invulvragen, maar gewoon plaatjes kijken! Zou jij ons hierbij willen helpen?

Alvast super bedankt!

Hallo Girlsss!

Voor een school project ben ik bezig met een onderzoek naar de mening van de ‘toekomstige consument’ over de Windowstylist app. Om daadwerkelijk de mening van de ‘toekomstige consument’ te achterhalen, heb ik een enquête samengesteld.

Deze enquête neemt slechts 5 minuten van je tijd in beslag, jullie zouden me hier onwijs mee helpen :slightly_smiling_face:

Dit is de link naar de enquête. ----> https://goo.gl/forms/uLreYfF3MlFBBDd13

Alvast onwijs bedankt!

Hallo iedereen!
In het kader van mijn masterproef voer ik momenteel onderzoek aan de hand van een enquête. Zouden jullie zo vriendelijk willen zijn om die enquête in te vullen? Jullie helpen me hier enorm mee verder!
Alvast bedankt!

https://fswkuleuven.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_ePtIA7rrvuuMG8d

Hoi allemaal!
Voor een project op het HBO gaan wij in april naar Lissabon en hebben wij in totaal 100 respondenten nodig voor onze enquête. Elke ingevulde enquête helpt ons weer een stapje verder :bowing_man: :bowing_man:

‘‘Pas wel even op bij een vraag aan het einde van de enquete. Hier kom je een vraag tegen waarbij je drie keuzes moet aangeven. Je kunt in elke kolom maar één bolletje aanvinken. Dit kan maar 1 keer en ander moet het helaas opnieuw.’’

Heeeeeel erg bedankt voor het invullen :slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face:

Dag meiden!

Mijn groepje en ik doen onderzoek naar het gebruik van condooms voor een project voor SOA aids Nederland.
Daarvoor zijn we op zoek naar mensen die onze enquête willen invullen.
Uiteraard is onze enquête anoniem.

Alvast bedankt voor het invullen! <3

Linkje naar de enquête: https://goo.gl/forms/keFzeh4SFn0Gpiq03

Goedemiddag iedereen!

Voor mijn scriptie doe ik onderzoek naar de content voor de nieuwe maandelijkse YouTube uitzending van radioshow “Snappower”. Zouden jullie mij hierbij kunnen helpen door deze enquête in te vullen? Het invullen duurt ongeveer 2 minuten en kan via de volgende link:
https://nl.surveymonkey.com/r/VPP65RP

Alvast bedankt! :slightly_smiling_face:

Hey allemaal,

Voor mijn opleiding moet ik een assessment doen om door te mogen gaan naar jaar 2…
Hiervoor moet ik een onderzoek doen.
Dit is een korte enquête over het verband tussen motivatie en schrijven.
Zouden jullie zo lief willen zijn deze voor mij in te vullen?
Dankjewel

:slight_smile:

Hallo,

Als onderdeel van een cursus over voorkeruren van studenten, zijn we bezig met een korte enquête over studenten voorkeur voor online colleges. We zouden het op prijs stellen als je deze enquête zou kunnen voltooien.

https://surveyonlinelectures.sawtoothsoftware.com/login.html

Alvast bedantkt,
Richa.

Hallo allemaal! Ik doe een onderzoek over internetgebruik. Ik zou het erg waarderen als jullie even de tijd willen nemen deze enquête in te vullen. Het is uiteraard anoniem. Bedankt alvast :slightly_smiling_face:

https://www.survio.com/survey/d/B7O1T1H7R6H4T9Q3A

Hallo!

Ik heb voor een project op school informatie nodig over wat mensen van tussen de 9 en 13 jaar oud leuk vinden. Dit heb ik nodig om een soort ebook te maken.
Ben jij toevallig van deze leeftijd, dan zou ik het heel fijn vinden als je deze enquete voor mij invult. Alvast bedankt!

(PS: Ken je meer personen van deze leeftijd, dan zou ik het heel leuk vinden als je deze enquete deelt :grinning:)

Hi meiden,

voor mijn afstudeeronderzoek hou ik een enquête onder mensen die werkzaam zijn in de financiële sector. Misschien is dat niemand hier, maar als is het er maar eentje is dat toch weer mooi meegenomen! :slightly_smiling_face: En wie niet waagt he :wink:

https://www.survio.com/survey/d/A6G5O4U1Y2C7D7H5G

Thanks!

Hallo allemaal! Als je tussen de 18 en 25 bent zou je dan deze enquête over wenskaarten voor mij in kunnen vullen?

Hi meiden,
Momenteel ben ik bezig met het afronden van mijn studie Communicatiemanagement aan de Hogeschool Utrecht. Voor mijn afstudeerscriptie doe ik onderzoek naar het online (koop)gedrag van Nederlanders.

Ik zou jullie willen vragen om de onderstaande enquête in te vullen. Deelname duurt maximaal 5 minuten en je helpt mij met het behalen van mijn diploma. Daarnaast maak je zelf kans op een Zalando giftcard t.w.v. €50,-!

De enquête start vanzelf bij het openen van deze link: https://www.survio.com/survey/d/N1O9J2M5G4E5C8G4N

Alvast enorm bedankt!

Ben jij ooit op reis geweest in het buitenland en verbleven bij de lokale bevolking in een dorpje? Ben je toen deel geworden van de familie en heb je geleefd zoals zij leven?

Zou je dan 5 minuutjes vrij kunnen maken om mijn enquête in te vullen over jouw voorkeuren hierover (community-based tourism)? Alvast heel erg bedankt!

:raised_hands:

:pray:
Deze link:

http://www.thesistools.com/web/?id=530707

Beste mensen,

Zou u heel vriendelijk willen zijn om dit enquête in te vullen, het duurt maar 1 minuut.

Het gaat om u parfum gebruik en bereidheid voor een luxe parfum abonnement.

https://nl.surveymonkey.com/r/S5GZY3Z

Na alles geprobeerd te hebben zoek ik hier u hulp.

Alvast bedankt

K.

Hee! Eigenlijk is de enquête bedoeld voor ondernemers, maar als je dat niet bent. Kun je hem misschien nog wel invullen als je bedenkt wat voor jou belangrijk zou zijn als ondernemer! In ieder geval al super bedankt als je hem invult!

In het kader van mijn scriptie voer ik een onderzoek uit Graag willen wij uw mening over een bepaald onderdeel een dienstverlening weten, namelijk de salarisverwerking. Het doel van het onderzoek is uw ervaringen, wensen en behoeften met betrekking tot de salarisverwerking in kaart te brengen en te evalueren en om dit aspect van onze dienstverlening hier zo goed mogelijk op aan te laten sluiten en daar waar wenselijk te verbeteren. Graag zouden we u een korte vragenlijst willen voorleggen welke verbeteringen u mogelijk wenst. Deze vragenlijst treft u aan in onderstaande link en nodigen u uit deze in te vullen. Het kost slechts een paar minuten. De link naar de enquête is:
https://www.survio.com/survey/d/J6D5M5O3U6B9U7J9V (vergeet niet uw e-mail achter te laten als u kans wil maken op de prijs)

Wij willen u bij voorbaat hartelijk danken.