Het algemene post je enquête topic – Lees éérst de beginpost!

Hi!

Thanks voor jullie hulp, enquête is nu gesloten!!! :kissing:

Lieve,

momenteel loop ik stage in de groothandel schoenenbranche en doe ik onderzoek naar het gedrag van de consument. Help jij mij om deze korte enquête in te vullen?

Mijn dank is groot!

https://nl.surveymonkey.com/r/9KD7MP3

Lieve allemaal,

momenteel loop ik stage in de schoenenbranche en doe ik onderzoek naar het gedrag van de consument.

Zouden jullie mij willen helpen om onderstaande korte enquête in te vullen?!

https://nl.surveymonkey.com/r/9KD7MP3

Mijn dank is groot
en mocht ik jullie enquête in moeten vullen, stuur mij een privé berichtje.

Alvast super bedankt!

XX

Hi!

Mijn enquête gaat over online consumentengedrag voornamelijk op het gebied van consumentengoederen in de FMCG(fast moving consumer goods) branche.
De doelgroep van het onderzoek is iedereen tussen de 20 en 45 jaar oud.

https://goo.gl/forms/MyQS6qsVdUFqyDW63

Alvast heel erg bedankt!

Mijn naam is Shauni, vierdejaarsstudent communicatie en multimediadesign.

Ik doe momenteel onderzoek naar mantelzorgers, voor wie zij zorgen, welke knelpunten zich voordoen en hoe deze opgelost kunnen worden.

(Mantelzorg is onbetaalde zorg voor een familielid of een naaste)

Link naar de online enquête:

Het invullen van deze vragenlijst is volledig anoniem en duurt slechts vijf minuten!

Voor mijn onderzoeksopdracht voor school zou ik graag willen weten wat de beweegredenen voor een vegetariër zijn om te kiezen voor de vegetarische levensstijl. Dit doe ik door middel van een enquête bij vegetariërs en bij niet-vegetariërs. Mijn interesse in dit onderwerp is zo groot, omdat ik een aantal jaren geleden ook de keus heb gemaakt om een vegetariër te worden. Zouden jullie hiervoor een van de twee enquêtes willen invullen? Alvast bedankt! Enquête vegetariërs: https://nl.surveymonkey.com/r/KVSV295 Enquête niet-vegetariërs: https://nl.surveymonkey.com/r/83L82QF

Hallo iedereen! Voor mijn opleiding Communicatie ben ik bezig met een onderzoek naar een product wat ons groepje aan het maken is. Zouden jullie deze enquête willen invullen? Het zou mij enorm helpen!! Alvast bedankt :sob::muscle:

http://www.survio.com/survey/d/R2K8B4F8S2Y7N1N6Y

Hoi allemaal!

Ten eerste echt top dat dit forum er is!

Ik ben op dit moment bezig met het schrijven van mijn scriptie, hiervoor heb ik 270 respondenten nodig. Het onderzoek gaat over emoties en emotionele producten.
De enquête duurt ongeveer 10 minuutjes, de eerste vraag duurt wat langer, hierbij moet je kort een moment uit je leven beschrijven, maar daarna ben je er zo doorheen en moet je alleen wat dingen uitkruisen.
Jullie zouden me er echt heel erg bij helpen door hem in te vullen!

Hier is de link:
https://wur.az1.qualtrics.com/jfe/form/SV_3VPQcz78Ithegtv

Alvast heel erg bedankt voor het invullen, en als jullie nog tips hebben om de enquête verder te verspreiden zijn deze zeker welkom.

Liefs,
Annabelle

-

Help! Ik heb 200 respondenten nodig voor mn onderzoek! Jullie zouden me enorm helpen door deze vragenlijst in te vullen. Het duurt ongeveer 5 minuten! Alvast bedankt, en ik ga zo vee mogelijk van jullie enquetes ook even invullen!

https://tilburghumanities.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_eXsYAOqR2bFknLT

Ben bezig met het invullen van je enquête!

Ik ben ook nog op zoek naar een hoop respondenten voor mijn enquête, hoop dat jullie nog wat tips hebben waarmee je veel mensen kan bereiken die de enquête kunnen invullen.

Hi girls,

Zouden jullie mijn korte enquête over een mogelijke Girlscene applicatie willen invullen? Ik ben bijna klaar met mijn studie, maar ik moet alleen nog een fictief onderzoekje doen. Jullie zouden mij daar echt heel erg mee kunnen helpen.

Dit is de link naar de enquête: https://goo.gl/forms/bmhIU2dhI6pEUd2Q2

Alvast bedankt!

Hoi allemaal,

Wij maken voor Havo 5 een profielwerkstuk.
Ons onderwerp is mode.
Wij hebben hiervoor een enquête gemaakt.
Jullie zouden ons heel erg helpen met het invullen van deze enquête.
Het duurt ongeveer 5 minuutjes.

De link:
https://www.survio.com/survey/d/S8S5U5O8B9F0L3Y6U

Als jullie de resultaten van het onderzoek willen zien, kunnen jullie in de enquête een e-mailadres achter laten. Aan het eind van ons onderzoek zullen we de resultaten doorsturen naar degenen die dat willen.

Alvast bedankt,

Oh, sorry…
Ik heb hem per ongeluk 2x geplaatst.

Hi allemaal!

Voor mijn scriptie heb ik nog wat respondenten nodig. Je hoeft alleen maar aan te geven of woorden bij product passen, heel makkelijk!

https://tilburghumanities.eu.qualtrics.com/SE/?SID=SV_cOzpdXIviaEAjFH

Alvast bedankt! :slightly_smiling_face:

http://www.enquetemaken.be/toonenquete.php?id=294616

Ik heb zo veel mogelijk mensen nodig die dit willen invullen voor mij dus als je het door vrienden familie e.d. Wilt laten maken zou ik dat zeeeeeer waarderen het duurt nog minder dan 5 minuutjes

Xx

Geweldig dat hier een topic voor is.

Ik ben bezig met mijn scriptie voor mijn studie bedrijfs- en consumentenwetenschappen in Wageningen. Ik heb nog minstens 30 respondenten nodig voordat ik aan de slag kan:(
Dus ik heb jullie hulp hard nodig. Invullen duurt maar 5 minuutjes dus het zou lief zijn als jullie even de tijd willen nemen!

Thanks,
Anne

Hi.

Voor mijn studie Small Business ben ik bezig met een groep een bedrijf op te starten. Wij hebben een super leuk idee, namelijk mensen meer water laten drinken en juist minder suikerhoudende dranken nuttigen. Goed voor iedereen, toch? Als je ons zou willen helpen bij het invullen van de enquête help je ten eerste ons en ten tweede maak je kans op een van de bioscoopbonnen!

Groetjes xxx

-

Hallo iedereen,

Voor een paper die ik moet schrijven voer ik een onderzoek uit om te weten te komen hoe de ideale wintersportvakantie eruit ziet bij jongeren en jongvolwassenen. Wanneer je jong bent en je hebt al een wintersportvakantie gemaakt of je wil één maken vul dan de enquête in via deze link: http://www.survio.com/survey/d/J6Q1Q7E2N8C4J2T8A

Alvast erg bedankt aan de mensen die deze willen invullen :slightly_smiling_face: