Het algemene MyMusicTaste Topic!

Hallo iedereen!
Ik zag dat er nog geen topic over MyMusicTaste was, dus hierbij…

Wat is MyMusicTaste?
MyMusicTaste is een website waarmee je je favoriete artiest naar jouw land/stad kunt halen. Je kunt zelf een campagne aanmaken om een artiest naar Nederland te krijgen en/of je kunt bestaande campagnes steunen door bij de campagne op de make button te klikken. Een account aanmaken is makkelijk en gratis!

Als je een account aan hebt gemaakt en je wilt helpen met een campagne, klik je op de make button, daarna krijg je een venster te zien waar je kunt invullen hoeveel je zou willen betalen voor de artiest indien deze hier concert geeft. Dit is puur voor het management van de artiest, het is niet zo dat je dat bedrag moet betalen of dat het dat bedrag gaat worden!! Het is ook niet zo dat als het concert is georganiseerd je per se moet gaan als je de campagne hebt gemaked. (Is dat even uit de wereld haha)

Een campagne heeft 50.000 punten nodig, dan neemt de organisatie van MyMusicTaste contact op met het management van de desbetreffende artiest en wordt er gekeken waar en wanneer het concert kan plaatsvinden. Daarom is het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen de campagnes steunen en delen.

Veel van de campagnes op MyMusicTaste staan in het teken van KPOP, maar in feite kan je voor elke artiest een campagne aanmaken! Een voorbeeld van een concert dat dankzij MyMusicTaste is georganiseerd, is Monsta X op 20 juni.

Als je helpt met de campagnes op MyMusicTaste kun je ook extra’s krijgen, zo krijgen alle mensen die de campagne hebben gemaked een pre-sale code voor het concert, en hebben zo dus meer kans op tickets. Ook is er een soort puntensysteem voor de fans:

Hoe werkt het diamantensysteem binnen MyMusicTaste?
Op dit moment is het zo dat je diamanten kunt verdienen voor de campagnes, namelijk:
-Je kunt een bericht schrijven aan de artiest; hier krijg je 15 diamanten voor (Deze diamanten krijg je alleen nog maar bij je eerste bericht aan dezelfde artiest).
-Je kunt campagnes delen via Facebook en Twitter of gewoon via een link, als andere fans dan via jouw link de campagne maken krijg je 50 diamanten.
De mensen die in de top-10 staan krijgen extra’s bij het concert!!

Oké, volgens mij heb ik zo wel ongeveer, als ik iets ben vergeten laat het dan even weten in de reacties!

Anyways, in dit topic kunt je dus alle vragen ove MyMusicTaste stellen en anderen op de hoogste brengen van nieuwe campagnes. Je mag ook om hulp vragen van anderen en je links delen! Zo kunnen we elkaar allemaal helpen.

Top 3 campagnes om nu te steunen!

  1. Dean: momenteel op 44.920 punten
    http://mmt.fans/FQLr

  2. BTS: momenteel op 39.503 punten
    http://mmt.fans/FykV

  3. BlockB: momenteel op 31.668 punten
    http://mmt.fans/p/9od

Succes iedereen en laten we zoveel mogelijk artiesten hierheen krijgen :metal: :metal: :metal: :metal:

Kan je helpen met deze campaigns:

http://mmt.fans/njPP LOONA
http://mmt.fans/njPa Girls day
http://mmt.fans/nj9Z momoland
http://mmt.fans/ngsV Brave girls
http://mmt.fans/no8c btob
http://mmt.fans/FWyz knk
http://mmt.fans/ngCb exo