Het algemene ... model gezicht topic

Hey,
Ik zie de laaste tijd veel topics langskomen waarin kappersmodellen/modellen voor schoonheidsspecialiste etc voorbijkomen. Ik dacht ik maak er een algemeen topic van! (heb de zoekfunctie gebruikt kon er nog geen vinden).

Post hier al je oproepen als je opzoek bent naar een model.
Zet er even bij:
Wat je zoekt
Waar het is
De dag en het tijdstip
Of de reiskosten vergoed worden
Of er nog meer vergoed word of er juist kosten aan verbonden zijn

veel succes met het vinden van een model!

xx

()*%& heb de topic titel verkeerd geschreven moet natuurlijk gezocht zijn

Beter zoeken; http://forum.girlscene.nl/forum/fotografie/algemeen-modellen-aangeboden-en-gezocht.-263153.0.html

Hallo, Ik ben Lobke.[font=Arial]Ik zit in leerjaar 2 van de masterclass van de kappersopleiding.[font=Arial]Ik ben hard opzoek naar modellen voor:[font=Arial]- Heer gedekt knippen[font=Arial]- Heer kort haar knippen[font=Arial]- Dames kort haar knippen[font=Arial]- Dames kort haar snijden[font=Arial]- Dames lang haar knippen[font=Arial]- Dames laagjes knippen[font=Arial]- Watergolven in kort haar (ongeveer overal 7 tot 10 cm)[font=Arial][font=Arial]De behandelingen zijn GRATIS!![font=Arial][font=Arial]Deze modellen heb ik overdag nodig voor de maandag in Sliedrecht[font=Arial]en voor de dinsdag en donderdag in Zwijndrecht.[font=Arial][font=Arial]Heb je interesse of weet je nog iemand die wel model zou willen zitten?[font=Arial]Ik hoor het heel graag![font=Arial]je kunt mij een mail sturen op: lobkeheijstek@live.nl[font=Arial]Je helpt mij er heel erg mee en zelf heb je gratis een mooi gekapt kapsel! :slightly_smiling_face:

^ je moet in dit topic zijn (:
http://forum.girlscene.nl/forum/fotografie/algemeen-modellen-aangeboden-en-gezocht.-263153.msg273532509.html#new

Ik vind dit toch net ff wat anders dan dat anderen topic. Hier gaat het om je huid of je haar en worden er over het algemeen geen foto’s gemaakt. Dat anderen topic is voor fotografen en modellen. Toch een hele anderen tak lijkt me.

Edit: daarnaast gaan de mensen die opzoek zijn naar dit soort modellen niet naar fotografie maar naar beauty, omdat het niks met fotografie te maken heeft. Of nou ja misschien spreek ik alleen maar voor mezelf, sorry dan. Maar als ik zo iets zoek zou ik het eerst bij deze categorie kijken.