Het algemene Desperate Housewives topic

Er bestonden al topics over Desperate Housewives, maar dat waren alleen vragen en geen algemene topics. Hier kan je alles kwijt over DH.

http://img59.imageshack.us/img59/377/002fk.png

Desperate Housewives is een Amerikaanse, Emmy en Golden Globe winnende televisieserie van ABC over een paar vriendinnen die in een ogenschijnlijk gezapige Amerikaanse buitenwijk wonen. De setting van het gebeuren is Wisteria Lane, een straat in het fictieve Fairview in ‘The Eagle State’. We volgen het leven van een groepje vrouwen zoals gezien door de ogen van hun overleden buurvrouw, waarbij stilaan duidelijk wordt dat zich achter iedere deur geheimen, misdaden en mysteries afspelen. De show, die in première ging op ABC op 3 oktober 2004, wordt nu uitgezonden in 130 landen en heeft een geschat kijkersaantal van 119 miljoen.

Deze huisvrouwen typeren allemaal een ander type vrouw in de huidige maatschappij. Dit levert een verhaallijn op waarbij alles en iedereen met elkaar te maken krijgt en niets is zoals het op het eerste gezicht lijkt. De stijlelementen van de show zijn te omschrijven als drama, komedie, mysterie, thriller, klucht, camp, soap en satire.

In Nederland wordt de serie op NET 5 uitgezonden.

Bron: Wikipedia

Vanavond in Amerika eerste aflevering van seizoen 7! Wij kunnen er morgen alweer van genieten! (Of je kijkt via Nederlandse TV natuurlijk, dan moet je nog een tijdje wachten.)

Ik heb tot en met het vijfde seizoen gekeken denk k. Mijn favorieten waren Mrs. Solis & haar tuinman & the Scavo twins :'d oehh, & Mike Delfino (:

Zonde dat je bent gestopt! Zeker verder kijken!

-

-

Aah geweldig programma. O

Geweldige serie, ze weten er altijd weer wat nieuws van te maken xD

ik ga vanavond of morgen episode 7x01 kijken!
waaah! leuk!