Het algemene date ideeën topic!

Heyy,

In dit topic kun je date ideeën achterlaten die jou leuk lijken, of dingen/dates die jij hebt gedaan of gehad met je vriend/vriendin en die je heel leuk vond! Zo helpen we elkaar vooruit, mensen die op zoek zijn naar een leuk idee voor een date kunnen hier ideeën vinden, je kunt hier ook ervaringen delen die jij hebt met bepaalde activiteiten.

Alvast bedankt,
XO Vera :couplekiss_man_woman:

dan moet ik eerst een jongen vinden om mee te daten hahaha

heel handig hehe

Samen koken/bakken
De hond uitlaten (als je een hond hebt :3)
Een dekenfort bouwen
Een marathon houden van een bepaalde serie
Samen een sport beoefenen

Samen boodschappen doen en koken! Dan een filmpje kijken, succes sowieso gegarandeerd want óf het koken mislukt compleet en je kan samen lachen, of het wordt echt heel lekker en je doet er samen heel erg je best op.

Picknicken (evt met daarvoor samen sandwiches/taart/smoothies whatever maken/kopen), picknicken op een begraafplaats, naar een andere stad treinen (kun je van alles doen: winkelen, bezienswaardigheden bezoeken, stadswandeling, etc), naar Ikea, kanoën/waterfietsen/varen, uitgaan en samen heel erg dronken worden, zwemmen, kampvuur maken met marshmellows ofc, naar een festival/concert, naar een toneel/dansvoorstelling/sportwedstrijd, sterren kijken, samen een cursus gaan volgen als je bv beide van schilderen houdt of zo, naar de dierentuin/een museum, naar de kermis als die er is in je stad, horrorfilms kijken (goed excuus om tegen hem/haar aan te kruipen) evt met daarna een nachtwandeling (vooral leuk als één van jullie in een groot, krakend huis woont), kamperen (in een achtertuin), samen muziek maken als je beide een instrument bespeelt, gezelschapsspelletjes spelen,…

Het ligt er eigenlijk maar net aan wat je leuk vindt en hoeveel geld je hebt.

Uh wat? :flushed:

Ik denk dat picknicken bij een crematorium toch iets gezelliger is.

hahaha