Help! Mijn vriend wilt dat ik slik....

Hoi, ik ben een meisje van 15 jaar en ik ben maandje terug ontmaagd.
Ik heb sinds mijn 14e een vriend van 22 en ik ben erg blij met hem maar nu we verder zijn in de relatie wilt hij meer op het gebied van seks… hij wilt namelijk dat ik slik… Ik denk hier heel anders over maar ik wil hem niet breken en niet kwijt raken hebben jullie hier ervaring mee?

groetjes

liefmeiske

Je weet dat hij strafbaar bezig is? Hij is meerderjarig en heeft seks met een minderjarige… Als antwoord op je vraag zeg ik nooit iets doen wat je niet wilt. En als je hem kwijtraakt omdat je niet wilt slikken is hij je iet waard en zou ik heel snel opzoek gaan naar iemand die jou keuze wel accepteert.

Ja maar ik hou veel van hem met hem kan ik over alles praten… Ik wil hem niet breken hij is belangrijk voor me, maar zijn er meiden die ervaring hebben met slikken?

Ik heb er wel ervaring mee vind het niet erg ofzo. Als ik net gemeen overkwam was niet mijn bedoeling maar denk goed na voor je iets doet. Spijt achteraf is nog rotter geloof me.

Doe alsjeblieft niet iets waar jij niet achter staat. Doe alsjeblieft niet iets tegen je zin in, omdat je bang bent dat hij de relatie dan verbreekt. Vertel hem hoe jij erover denkt en als hij daar geen genoegen mee neemt is dat pech voor hem.

Huh, je breekt hem toch niet? Een vent van 22 weet toch heel goed dat hij het moet accepteren als jij dat niet wil. Het is echt niet zo dat hij daar ineens verdrietig om wordt, hij zal het hooguit jammer vinden.

Blijf achter je eigen keuzes staan.

Ja maar stel dat ik het weiger want hij heeft ook privè fotos van mij ik ben bang dat ie het zal uitmaken en daarna … je weet wel…

Je laatste bericht komt een beetje over op me alsof je hem niet vertrouwd.
Verder vind ik dat je moet doen en laten wat je zelf wil, en dat moet hij maar accepteren. Er zijn vast wel dingen die hij ook niet wil.

Niet doen. Klaar.
Ten eerste, hij is je vriend. Hij zou niet moeten willen dat jij iets tegen je zin in deed.
Ten tweede, het plezier in seks gaat er heel snel af als je iets tegen je zin doet.
Ten derde, je bent nog maar net ontmaagd, het is allemaal nog nieuw. Wie weet wil je het later wel eens proberen, maar het is logisch dat je nu nog niet open staat voor alles. Dat zou hij ook moeten begrijpen dat hij rustig aan moet doen.
Ten vierde, als mijn vriend het zou uitmaken omdat ik niet zou slikken, zou dat wel genoeg zeggen over hem.
Ten vijfde, maak je geen zorgen over die foto’s. Hij had seks met een minderjarige + naaktfoto’s verspreiden is hartstikke illegaal. Hij riskeert enorm veel problemen.
Ten zesde, ik lees het zo dat jij hem niet vertrouwd. Ik zou dus als ik jou was sws nog maar even goed nadenken of die relatie goed zit.

Het feit dat je hier al bang voor bent zegt genoeg. Maak het uit. Deze kerel drijft je in een hoek en is niet goed voor je (daarnaast is hij ontzettend strafbaar bezig door het leeftijdsverschil).

Ik denk niet dat hij die foto’s van jou zal verspreiden, als hij dat wel doet heb jij namelijk nog veel ergere troeven achter de hand, bijv. seks met een minderjarige en het verspreiden van kinderporno.

Doe inderdaad niets waar je niet achter staat.

100% dit ja. Klinkt niet als een goeie relatie.

Klinkt als een hele ongezonde relatie.

klinkt niet echt gezond. En wat moet een 22 jarige met een 14 jarige. Ik vind zo iets zo goor. Dat is gewoon pedofilie als hij seks met je heeft.

Sorry maar je ‘vriend’ moet zichzelf even na laten kijken.
:face_vomiting: