Help, mijn vriend! Alsjeblieft..

Dames,

Ik ben nu echt wanhopig…
Sommigen van jullie kennen mijn vorige topic, dit ging over de issues met mijn schoonfamilie.
Daar heb ik veel goed advies gekregen, en daar ben ik ieder dankbaar voor…
Maar nu zit ik met de nog groter probleem.

Ik zet nog even alles op een rijtje voor de gene die het gemist hebben:
Ik ben al heel lang samen met mijn vriend, we wonen ook samen.
Alles was rozengeur en manneschijn.

Tot dat ik twee jaar geleden kanker kreeg.
Ik kreeg super veel problemen met mijn schoonfamilie (die hebben gewoon een geidealiseerde blik op alles blijkt achteraf. In hun droombeeld van hun zoom zit geen doodziek meisje die zijn leven beïnvloed.)

Maar ook met mijn vriend gaat het nu heeeeeel erg slecht.
Ik wil hem zo graag helpen! De tranen rollen letterlijk op m’n toetsenbord nu ik dit schrijf…

Door mijn ziekte is mijn vriend twee jaar lang beperkt op seksueel gebied.
Eerst ging dit goed maar nu niet meer…

Laatst kwam ik er achter dat hij op een of andere verknipte datingsite zit.
Niet zoals lexa of zo, maar zo’n site die dit wel als doel heeft, maar allemaal profielen met naakte meiden enzo.
Hij praatte met een aantal van deze meiden. Het heeft me kapot gemaakt.
Hij heeft nooit afgesproken of de intentie hiertoe gemaakt. Hij heeft alleen gepraat.

Hij heeft na mijn ontdekking zijn profiel verwijderd. Maar ik ben er achtergekomen dat hij, als hij e-mails krijgt van onbekende meiden, hij schaamteloos reageerd.
Hij heeft er zelfs een nep, voor mij onbekend, email adres voor aangemaakt…
Ik wil hem helpen…
Jongens, alsjeblieft help mij…
Ik weer niet meer wat ik moet doen…
Seks gesprekken zijn de vervulling van zijn behoefte geworden.

Hij wilt geen echte seks met ze, alleen erover chatten en fantaseren.

Er zijn woorden tekort voor hoe radeloos ik me nu voel…
Alsjeblieft, heeft er iemand tips?!

Hey,

Eerst wou ik eerst even zeggen dat ik echt super erg respect voor je hebt dat je met deze ziekte leeft en ik heb echt super veel respect voor je.
Mijn mening is, Ik snap je vriend in principe wel. Maar jij bent ziek, en hij gaat achter jouw rug om op dating sites met andere meisjes praten en ik vind dat je dit niet oké hoeft te vinden. Het heeft jou namelijk gekwetst, dus dat ie dat doet is echt niet oke. Ik denk dat het goed is als je met je vriend gaat praten en dat je hem uitlegt dat je het echt heeft gekwetst dat hij op die sites zit, en ook over wat jullie verder gaan doen. Ik heb hier niet heel veel verstand van, dus misschien is het ook goed om met een dokter te praten over wat jij en je vriend hieraan kunnen doen. En nogmaals ik heb echt heel veel respect voor je! Liefs

Ik zou het uitmaken als mijn vriend dat zou doen.

En ja, jouw vriend heeft er blijkbaar zo zijn redenen voor, maar ik vind die redenen niet juist. Nu jij in een moeilijke tijd zit zou hij jou JUIST alleen maar blij moeten maken. Ook dat hij nadat hij het account had verwijderd, nog doorging met het versturen van mails, zegt genoeg. Hij heeft een kans gehad, het moet ook een keer klaar zijn.

In ieder geval sterkte meis. :sob::muscle:

Bah, wat een eikel zeg!!
Dat ie behoefte heeft aan seks, dat kan. Maar dan kan hij ook gewoon desnoods porno kijken. Dat wat hij doet, is echt ontzettend fout en valt echt niet goed te praten!
Hij hoort jou te steunen.
Ik zou het eerlijk gezegd uitmaken. Zo’n lul verdien je niet!

Hij is geen lul. En uitmaken vind ik persoonlijk te makkelijk.
Hij heeft ook heel veel voor mij gedaan, heel veel opgeofferd.
Natuurlijk is dit niet goed, wat hij doet. Maar uitmaken…?

Uitmaken is inderdaad wat kort door de bocht! Lijkt mij… Ik zou er met hem over gaan praten. Het is misschien ook wel logisch dat hij op dat gebied wat aandacht mist, wat alleen niet oké is is dat hij het verzwijgt. Ben er beiden open en eerlijk over wat je ervan vind. Misschien helpt het ook om samen wat extra leuke dingen te doen, zodat de relatie fris blijft! Op die manier geniet je misschien meer van elkaar(s aandacht). Liefs!

Praat erover. Bedenk ook wel dat 90% van die profielen nep zijn. En beperkt op seksgebied, betekent dat dat jullie helemaal geen seks meer hebben of minder?

Ik zou er met hem over praten. Ook zorgen dat jij helemaal je zegje kan doen maar hij ook, en misschien komen jullie er wel achter dat er best iets te verzinnen valt waar jij geen bezwaar tegen hebt en hij zich ook niet al te erg benadeeld voelt. Ik weet niet hoe beperkt jullie zijn nu maar een oplossing zou kunnen zijn dat jij sexy verhaaltjes voor hrm schrijft of iets in die richting. Ik wens je heel veel succes en sterkte

Ja hier ben ik ook wel benieuwd naar.

Ergens snap ik je vriend wel, maar je hoeft dit absoluut niet oke te vinden. Uitmaken is veeeeel te kort door de bocht en ik geloof ook niet dat bovenstaande meiden dat allemaal echt gedaan hadden.
Je moet er wel met hem over gaan praten…

Heel veel sterkte en kracht toegewenst met alles!

Het is verschrikkelijk dat jij deze ziekte hebt. Ook is het heel erg rot dat jullie beperkt zijn op seksueel gebied. Zou je daar wat meer over willen vertellen? Want nu worden er oordelen geveld terwijl we meer dan de helft niet kunnen inschatten. Doen jullie het wel/niet of alleen oraal? Klinkt een beetje gek als ik het zo zeg maar persoonlijk vind ik dat het wel verschil uitmaakt of je wel iets doet of helemaal niks.

Het is voor jullie beiden heel erg moeilijk, want seks is een groot deel van de intimiteit die je met iemand deelt. En natuurlijk die andere behoeftes… het is heel vervelend dat hij op die sites zit, maar ik denk dat het voor hem gewoon een uitlaatklep is geworden omdat jij niet meer zoveel kan. Ik zou me ook echt helemaal verrot voelen en niet meer weten of ik dit wel wil. Maar aan de andere kant: volgens mij doen hardstikke veel mannen dit soort dingen zonder dat hun vriendin dit weten, omdat het alleen voor de lust is. Praten is de enige optie, daaruit zal blijken hoe het nou echt zit.

Mijn vriend en ik hebben nog wel eens gevreeën toen het vastgesteld werd en toen de artsen het nog niet zeker wisten.
Daarna niet meer. Dat is dus nu onderhand wel echt twee jaar geleden.
Ik ben s avonds te uitgeput om nog iets te doen en hij wilt eigenlijk ook absoluut niks doen omdat hij merkt dat het gewoon noG niet kan. We knuffelen en zoenen wel en hij wilt me nog weleens strelen.
Dat is zo’n beetje alle intimiteit die we hebben.

Ik snap dat wat mijn vriend doet echt redenen zijn om het uit te maken mar bij ons is het net even anders. Ik snap volkomen waarom dit gebeurt maar wil eigenlijk vooral dat we het kunnen stoppen. Het doet zo’n pijn dat hij zich op internet voordoet als vrijgezel… Ik ben zo bang dat hij echt af gaat spreken. Mijn vriend klapt dicht als ik er over begin. Het is sowieso geen prater maar hij is zo bang dat hij mij zal kwetsen dat hij eigenlijk nooit 100% eerlijk is. Het stomme is, we hebben een gezamenlijke laptop en heb veel berichtjes gezien. Als ik vraag wat erin staat verdraait hij zijn antwoord, en ik weet het want heb [size=78%]

[font=Verdana]

Ik denk dat het een heel stuk zal verbeteren als je een planning maakt. Dit klinkt heel afgezaagd, maar zin moet je soms maken. Je zal toch niet 24/7 moe zijn? Probeer met hem afspraken te maken om het bijv. Eens in het weekend te doen. Je kan wel met hem praten over alles, maar dan zullen er ook veranderingen moeten komen. Je kan niet van hem verwachten dat hij ermee stopt en nog steeds niet zijn behoeftes kwijt kan. Ik denk ten dat dat niet haalbaar is omdat iedereen zijn behoeftes heeft, en ook niet eerlijk tegenover hem. Hij moet je inderdaad steunen, maar twee jaar is echt heel lang en ik heb best wel veel respect voor hem dat hij je niet heeft verlaten, want het valt niet mee allemaal, ook niet voor hem! Probeer wat veranderingen te maken en zet je eens toe tot seks hebben op een relaxte dag, dan zal het uiteindelijk misschien weer makkelijker gaan omdat het nu niet alleen fysiek is, maar vooeal ook mentaal erg moeilijk omdat je al zo lang die intimiteit niet hebt gehad.

Misschien kan je een ergotherapeut inschakelen?

precies dit ja

Ik vind hem eerlijk gezegd helemaal geen eikel. Ik begrijp hem heel goed. 2 jaar geen seks is echt heel lang. Ik praat het echt niet goed, want wat hij doet is niet goed. Maar ik vind het helemaal niet gek dat hij toch ergens zijn behoeftes gaat zoeken.

Daarom ben ik het ook helemaal eens met Demi. Het is voor jou heel zwaar vanwege je ziekte, maar ik denk dat je wel moet proberen hem in zijn behoeftes te voorzien. Waarschijnlijk lost dat alles op en zal hij ophouden met praten met andere meiden.

Moeilijke situatie. Jij bent natuurlijk erg ziek en ik snap dat je dan geen zin in seks hebt. Maar tegelijkertijd verlang je wel van hem dat hij ook jarenlang geen seks heeft. Terwijl hij ook zijn behoeftes heeft.
Zijn er geen andere manieren waarop jullie toch intiem kunnen zijn samen?
Jij zegt dat je 's avonds te moe bent. Maar kunnen jullie dan niet 's ochtends seks hebben en dat jij daarna nog even weer gaat slapen?

Ik snap dat je het vervelend vindt dat hij met andere meiden praat. Maar ik snap het van zijn kant wel. Ik denk dat jullie goed moeten praten en dat jij goed moet aangeven dat jij niet wil dat hij met ze afspreekt. En verder wat ik hierboven al zei, denk eens goed na of er geen andere oplossingen zijn.

Hier ben ik het helemaal mee eens!

Heb je dat letterlijk gelezen dat hij zegt ‘‘ik ben vrijgezel’’?? Dat is niet echt ok nee. Confronteer hem er anders mee, samen met die laptop.

Praat erover, hou het open en maak er afspraken over. En heb begrip voor hem. Het is voor hem ook niet niks.

Als ze twee jaar lang geen seks hebben zal ze daar goede redenen voor hebben en is het dus waarschijnlijk onmogelijk om opeens elk weekend seks te hebben? Lijkt me dat ze dat wel had gedaan dan, in ieder geval 1 keer in die twee jaar. Maar het een keer proberen kan geen kwaad toch? Of desnoods alleen hem ‘verwennen’ ofzo?

Ik denk dat zoiets ook een gewoonte wordt. Als je een half jaar geen seks hebt bijvoorbeeld omdat je te ziek bent, is daarna de stap echt best groot om het dan weer te proberen zeg maar. Ik zou dan inderdaad adviseren om op een goede dag gewoon een keertje zin te maken (of proberen in ieder geval). Als seks echt niet gaat, zou ik wel afspraken maken tot in hoeverre hij het dan ergens anders mag zoeken (bijv. zulke gesprekken), want een seksloze relatie is ook niks ook al is het nog zo begrijpelijk door de omstandigheden.