help! mijn kapsel is mislukt

Heej allemaal,
Maandag heeft een vriendin bij mij een soort van schuine pony geknpt, maar,ik vond een rechte leuker. Gister heb ik mijn pony dus recht laten knippen, maar omdat die vriendin met die schuine pony helemaal bij mijn kruin is begonnen en te ver naar de zijkanten heeft doorgeknipt ziet het er echt verschrikkelijk uit. Heeft iemand misschien tips voor me om het te verbergen ofzo? Alvast bedankt xx

Weg clippen? Of kijk op internet na van die clip-in fringe extentions :stuck_out_tongue: Dan doe je een mooie pony of je niet zo mooie pony.

Haha ik heb ook ooit een vriendin een schuine pony laten knippen, maar dat was nog redelijk goed gelukt. Daarna heb ik jaren een schuine pony gehad, maar een paar jaar geleden besloot ik dat ik er vanaf wilde. Ik heb toen steeds spelden gebruikt zodat het niet in mijn gezicht kwam. Dat kan je best leuk oplossen toch, en gelukkig groeit het weer aan :slightly_smiling_face:

gewoon wachten tot je haar weer groeit,dan kan je weer doen wat je er mee wilt. :sob::muscle:

Gewoon even met haarbandjes werken! Tegenwoordig zijn er ook hele leuke met een veer o.i.d.

Je kunt het natuurlijk met allemaal assosoires bedekken, een knipje, schuifje of haarband in je haar doen. Verder kun je het zelf ook nog een beetje bijknippen of stijlen met een stijltang.

Je kan ook voor een vlechtje maken
http://media-cache-ec3.pinterest.com/upload/23925441739892414_agzm0TV7_c.jpg

http://media-cache-ec5.pinterest.com/upload/211528513718162211_eGmydy5q_c.jpg

Denk dat we dit allemaal wel eens hebben meegemaakt! Zoek anders op youtube even naar leuke kapsels waarmee je je pony kan wegbergen, het groeit snel weer aan :wink:

Hoezo heeft je vriendin het gedaan? Is ze kapster ofzo :stuck_out_tongue:
Maarja ik zou het gewoon wegdoen met een speltje, clipje of haarband.

Thanks voor de tips, ga proberen of het lukt met clipjes maar denk dat het te kort is. Maarja het groeit wel weer aan :stuck_out_tongue: