Help, mijn broeken zijn te wijd.

Hey,
Ik heb een probleem. Alle broeken die ik koop zijn zegmaar te breed. Ik heb nooit strakke broeken, ik kan ze gewoon niet vinden. De meest skinny broeken zijn nog te wijd. Heeft een van jullie dit probleem ook? Of waar kopen jullie broeken die wel gewoon strak zitten. Of is er een bepaald merk dat goed zit?

xxxxx.

Ik heb juist dat ik niet in broeken pas omdat ze te smal zijn haha, dus een upje voor jou!

Ik heb het ook, daarbij ben ik ook nog eens heel lang! (1.84), dat maakt het nog lastiger… waar je nou echt goede broeken koopt durf ik niet te zeggen. Al slaag ik meestal wel goed bij de H&M.

Heb ik ook, precies hetzelfde! Ik heb me van het najaar laten opmeten bij Levi’s en heb nu een Curve ID broek, wel duur maar MAN ik voel me nu mooi in broeken ipv dat het te los zit, of gewoon een maat te strak omdat het anders afzakt en je kont plet, etc :grinning_face_with_smiling_eyes: Dat model wat ik nu heb (slight curve skinny fit van Levi’s) zit perfect voor mij, dus een betere tip heb ik echt niet!

En ‘Super Skinny Super Low Waist’ broeken van H&M zaten mij ook fijn, maar de kleuren die ze in de laatst collecties hebben vind ik echt niet mooi. En verder kom ik gewoon af en toe een broek tegen ergens, bij H&M ofzo die wel goed zit maar die Levi’s broek is echt ‘de’ spijkerbroek voor mij.

Ik heb zelf juist dikke kuiten waardoor ik veel broeken niet pas. Dit heb ik vooral bij de h&m maar ook bij de vila en de donna kelly. Misschien zou je daar eens kunnen kijken?

Hebik ook! Ik merk wel dat de broeken van bershka me wel passen:)

Bij Zara, Bershka en H&M vind ik meestal wel broeken die passen. En anders mss jeggings/treggings?

Ik heb precies hetzelfde, ik zou niet naar de h&m gaan als ik jou was want daar zijn allemaal standaardmaten. Ik ga altijd naar “jeans center” daar hebben ze heel veel maten en zijn ze gespecialiseerd in broeken.

Wauw, meteen veel antwoorden. Dank jullie wel haha.

Dan moet je bij de kindermaat kijken, of je doet een riem om.

^ Kindermaten zijn gemaakt voor kinderen zonder kont, dan hou je écht geen enkel figuur over (ik spreek uit ervaring) :’) En op een gegeven moment is het geen vereiste meer voor een broek dat hij alleen maar op zijn plek blijft zitten (wat een riem dus doet) maar ook dat het gewoon mooi en fijn zit.

Ik kan inderdaad mijn kont echt niet meer kwijt in een kindermaatje haha :flushed: . up. x

Ik heb hetzelfde probleem+ lange benen, bij de coolcat hebben ze echt súpersmalle broeken, die voor mij al veelste krap zijn. Coolcat is echt niet mn favoriete winkel maar de broeken zijn er leuk!

Up!

Dat probleem heb ik dus ook :s
Ik zoek altijd maar een beetje naar de winkels waar ze super skinny verkopen. Ik heb nu een paar broeken van de C&A, maar die zijn een beetje aan de korte kant, omdat ik ook nog eens lang ben, yess.

MET jeans en Levi’s <<<<< aanrader!!!

Bij de Only heb je broeken (niet heel veel keus, maar wel bijv. standaard zwarte skinny/bordeaux skinny etc.) die echt heeel strak zijn. Super fijn.
Ik heb ook altijd problemen met broeken, maar er zijn dus een paar soorten broeken daar die geweldig zijn. Vraag er in de winkel anders even naar. (:
En bij de Bershka zijn de broeken ook wel strak, maar voor mij vaak nog niet helemaal strak genoeg. Maar komt wel in de buurt (;