HELP MIJ! :(

Hey.
Ik word er egt gek van dat iedereen me maar dikzak noemt enzo…
weet een van jullie een tip om snel makkelijk af te vallen??
want ik krijg echt de neiging om die mensen te slaan maar een vechtpartijtje in school is niet handigg :blush:
HULPP!! :frowning_face:

Hoeveel weeg je dan en hoelang ben je.

Titel mag niet in hoofdletters :wink:

Hoe lang ben je en hoe veel weeg je ? Waarschijnlijk zijn die mensen gewoon dom.

Ga ten eerste na wat je BMI is, dit kun je gewoon vinden op google. Als je dan echt overgewicht zou hebben zou je naar een dietiste kunnen gaan die je verder kan helpen om met een gezond eetpatroon wat af te vallen.

Hoeveel weeg je dan en hoe groot ben je?

Het beste is gewoon je levenstijl aan te passen; niet te veel zoetigheden, veel fruit en groenten, niet veel te veel eten, veel sport,…

Snel makkelijk afvallen kan niet, klaar. Ga naar een dietiste of stop met zaniken.

k ben 1.62 en 65 kiloo :$$ maar mij aat het er niet egt om hoe zwaar ik ben… maar gewoon om hoe ik eruit zie. weeten jullie een goede trainoefening? want ik lees overal dat het gaat om gezond eten en veel sporten. en sorry kwist niet dat de titel niet zo mogt :blush:

Met de juiste kleding kun je veel verbergen ;p

Gezond eten en veel sporten is ook ongeveer de gezondste manier om af te vallen. Gaat niet heel snel, tenzij je heel drastisch gaat sporten enzo, maar is wel de manier die 't gezondst is. Je zoekt een oefening… Doe je al aan sport? Anders kan je je misschien aanmelden voor sportschool daar kan je heel veel verschillende dingen doen. Of als je iets specifieks leuk vindt, zoals dansen, daarvoor aanmelden. Of gewoon voor jezelf hardlopen en buikspieroefeningen/andere spieroefeningen googelen. Iniedergeval iets kiezen dat je leuk vindt, gaat het makkelijker. Undd verder, zoals je zelf al zegt, proberen je eetpatroon aan te passen. Succes iniedergeval.

Je hoeft echt niet aftevallen omdat andere mensen je dikzak noemen, als je wil afvallen is dat prima maar alleen als JIJ dat wilt. Anders lukt het je btw toch niet en val je binnen no-time weer terug in je oude patroon.

Als je wilt afvallen moet je niet gaan diëten, ga 2x per week hardlopen, doe buikspieroefeningen elke dag, eet 2 stuks fruit en veel groenten, en mijn favoriete tip is: WATERRRR. Echt water helpt tegen honger en het is super gezond. Vermijd alles waar (ongezonde)suikers in zitten, suiker uit fruit is wel gezond :slightly_smiling_face:. Zolang jij jezelf niet dik vindt, zien mensen dat je er niets van aantrekt als ze dikzak tegen je zeggen. Mijn motivatie haal ik vooral uit healthy tumblrs enzo:
http://gettingtomygoalweightby2012.tumblr.com/
http://get-skinny-be-skinny.tumblr.com/
En zij heeft hele hele leuke workouts:
http://www.youtube.com/us…theWorkouts?feature=g-u-u
Succes!

Je BMI is inderdaad wat aan de hoge kant… Omdat je nog vrij jong bent (zag op je profiel dat je 13 bent) vind ik het niet slim om te gaan diëten. Daarbij komt dat een dieet op de lange termijn vaak niets doet voor je :stuck_out_tongue:

Zorg dat je zoveel mogelijk de frisdrank laat staan en in plaats daarvan wat drinken neemt met minder suikers. Let erop dat je een stuk fruit pakt als je lekkere trek hebt, in plaats van een mars of iets dergelijks. Houd er alleen wel rekening mee dat je jezelf niet van alles gaat ontzeggen. Elke dag gewoon wat lekkers moet makkelijk kunnen! Pak wat vaker de fiets (indien mogelijk uiteraard), ga op een sport die je leuk vindt (als je dat niet al deed) en zorg dat je voldoende lichaamsbeweging krijgt!

Daarbij, je groeit waarschijnlijk nog, dus de kans is groot dat alles nog wel in proportie getrokken wordt :wink:

Titel mag niet in hoofdletters en moet duidelijk zijn. Let hier voortaan op aub.

Verder: http://forum.girlscene.nl…zond/list_messages/229866 of http://forum.girlscene.nl…llen/list_messages/231177