Help mij naar NY jassen mt 36

Hee iedereen,

Aangezien ik toch een lichte jassen tik blijk te hebben bied ik hier 2 van mijn jassen aan. Ze gaan voor een leuk prijsje weg zeker voor winterjassen die normaal niet goedkoop zijn :slightly_smiling_face: Ik hoop er in ieder geval een ander heel blij mee te maken en met het geld uit mn topics hoop ik het laatste beetje geld bij elkaar te kunnen sprokkelen voor mijn tripje naar NY

http://www.mijnalbum.nl/Foto-ZYDHV3WJ-D.jpg

De eerste jas is splinternieuw en nooit gedragen, heb de jas in een opwelling gekocht en heb toch al zo´n zelfde soort jas. Voor minder dan 30 euro gaat de jas niet weg, aangezien die mij meer dan het dubbele heeft gekost. De jas is zowel van binnen als van buiten super lekker zacht en kan zoals op de foto gedragen worden en de kraag zou ook omhoog gedraaid kunnen worden

http://www.mijnalbum.nl/Foto-HOQE8VNZ-D.jpg

Hier nog een foto van de kraag van de jas die van dezelfde stof is gemaakt als de binnenkant.

http://www.mijnalbum.nl/Foto-BPNQYJQJ-D.jpg

De tweede jas die ik verkoop is donker grijs, bijna zwart van kleur en komt helaas op deze foto niet helemaal tot zijn recht. Deze jas gaat voor ieder aannemelijk bod weg. De jas heeft in de taille een touwtje waardoor die mooi aangesloten op de taille aangetrokken kan worden.

http://www.mijnalbum.nl/Foto-CX8IZKIK-D.jpg

de jas heeft leuke pofmouwen, maar doordat het laatste stuk van de mouw strak is komt de kou niet de mouwen in. Beide jassen zijn voor mij goed en meestal heb ik maat s of m in kleding, maar ik denk dat voor beide maten de jassen geschikt zijn.

xxx

Damn, die eerste jas vind ik wel écht leuk, zou je me willen noten?

Roos ik heb je genote

Upp

up

up

omhoog

Die eerste is leuk ja! Alleen heb ik ook een jassen tik, dus ik ga hem niet van je overnemen hihi. Misschien dat die op marktplaats sneller verkocht word!